Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniui ir Kaunui nėra ko peštis

2009-05-21 09:00
Autoritetas: A.Mamontovas kviečia vilniečius ir kauniečius užkasti žodžių karo kirvius.
Autoritetas: A.Mamontovas kviečia vilniečius ir kauniečius užkasti žodžių karo kirvius. / Roko Medonio nuotr.

Jau šį šeštadienį "Kauno miesto dienose 2009" išskirtinį koncertą pristatantis Andrius Mamontovas kviečia abiejų Lietuvos sostinių gyventojus numoti ranka į skleidžiamus mitus apie vilniečius ir kauniečius ir nebesipešti.

"Mes, lietuviai, esame tokio charakterio, kad mėgstame pasivaržyti. Juk nereikia tų muštynių, verčiau siekime geresnio rezultato. Mes esame per maži ir mums skaldytis nereikia. Juk kas nors gali tuo pasinaudoti..." – interviu portalui verslosavaite.lt sakė A.Mamontovas, paklaustas apie Vilniaus ir Kauno konkurenciją tiek krepšinio, tiek kitose srityse.

Pasak atlikėjo, apie abu miestus yra susiformavę nemažai kvailų, tikrovės neatitinkančių mitų. "Kvailiausi mitai yra, kad Kaune gyvena vien skustagalviai, o Vilniuje – vien rusai. Tačiau tai juk visiška netiesa", – įsitikinęs A.Mamontovas.

Dainininkas pabrėžė, kad lankytis, koncertuoti Kaune jam yra didelis malonumas. "Smagu, kad kaskart čia atvykęs esu šiltai sutinkamas ir išlydimas", – džiaugėsi A.Mamontovas.

Vienas geriausių šių dienų Lietuvos muzikos autoritetų prisipažino, kad koncertas šeštadienį Kaune jam bus išskirtinis: lygiai prieš 20 metų būtent Kaune su grupe "Foje" surengė pirmąjį koncertinį turą.

"Kažkuris iš artimiausių koncertų man bus tūkstantasis, puikus sutapimas Lietuvos tūkstantmečio proga. O koncertui Kaune surinkau daug seniai girdėtų, koncertuose geriausiai pripažintų kūrinių", – sakė A.Mamontovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų