Pereiti į pagrindinį turinį

„Windows XP” ir „Office 2003″ liko „gyventi” tik dvejus metus

2012-04-11 18:23
„Windows XP” ir „Office 2003″ liko „gyventi” tik dvejus metus
„Windows XP” ir „Office 2003″ liko „gyventi” tik dvejus metus / JurgenDoe.deviantart.com iliustr.

Kompanija “Microsoft” viename iš oficialių tinklaraščių išplatino pranešimą, kuriame primena senesnių “Windows” ir “Office” versijų vartotojams, kad liko tik dveji metai iki oficialaus “Windows XP” ir “Office 2003″ sistemų palaikymo pabaigos. Oficialiai palaikymas baigiasi 2014 metų balandžio 8 dieną – iki tol vartotojai dar gaus saugumo ir kitus būtinus atnaujinimus.

“Windows XP” operacinė sistema praeitais metais atšventė savo dešimtmetį, tačiau ją visgi naudoja gana daug žmonių visame pasaulyje. Pagal Statcounter duomenis, “XP” vis dar renkasi apie trečdalis vartotojų. Nors manoma, kad dauguma iš jų yra iš mažiau ekonomiškai išsivysčiusių šalių, bet ir JAV teritorijoje šią operacinę sistemą galima rasti 22% kompiuterių.

Stella Chernyak iš “Microsoft” ragina atsinaujinti:

Windows XP ir Office 2003 buvo nuostabūs programinės įrangos produktai savo laiku, bet technologinė aplinka pasikeitė. Technologija ir toliau evoliucionuoja, tuo pačiu didėja ir žmonių norai bei poreikiai. Šiuolaikiniai vartotojai reikalauja technologijų, kurios atitinka jų asmeninį darbo stilių ir leidžia jiems likti produktyviems bet kur ir bet kada, tuo metu verslo vartotojai turi vis didėjantį norą apsaugoti savo duomenis ir padidinti saugumą. Kompanijų ir jų darbuotojų labui verta naudoti pačią naujausią “Windows” ir “Office” programinę įrangą, kuri sukurta, atsižvelgiant būtent į šiuos poreikius.

Šaltiniai: Windows Team Blog, TechCrunch

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų