Kauno rajono gyventojus stebino įspūdingi šou trijose skirtingose vietovėse

Jau šį šeštadienį įvyks didžiojo renginio „Kaunas – Europos kultūros sostinė“ atidarymas. Tačiau įžanginiai atidarymo savaitės renginiai „Šviesos ratai“ prasidėjo dar trečiadienio vakarą.

Vandžiogalos, Čekiškių ir Piliuonos gyventojai turėjo galimybę stebėti įspūdingus šviesų ir ugnies šou. Juos surengė šiuolaikinės muzikos atlikėjas Arkadijus Gotesmanas, „Ritmas kitaip“, bei „Viduramžiai.lt“. Kiekvieną šou lydėjo ir chorų bei ansamblių pasirodymai. Gyventojai taip pat buvo kviečiami atsinešti įvairius buities rakandus, ir jų skleidžiamais garsais budinti Kauno Mitinį Žvėrį.

Netilo būgnų ritmai

Piliuonos gyventojai buvo kviečiami susiburti prie Piliuonos gimnazijos. Kelią į renginio vietą iš tolo nušvietė šviesos lazeriai. Šou prasidėjo efektingu klubo „Ritmas kitaip” pasirodymu. Muzikantai atliko būgnų muzikos numerį. Jo metu susirinkusieji drauge su muzikantais budino Kauno mitinį žvėrį.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Dalis renginio dalyvių buvo atsinešę kibirų, puodų ir kitų namų apyvokos daiktų, kuriais skambindami pritarė muzikantų mušamam ritmui. Pasirodymą papildė šviesų šou ir moterų choras „Žaisa”.

Pažabojo ugnį

Būgnams mušant į taktą, atėjo laikas ir komandos „Viduramžiai.lt” ugnies šou. Klubas surengė efektingą pasirodymą, nuo kurio nė vienas renginio dalyvis negalėjo atitraukti akių. Susirinkusieji žavėjosi meistriškais triukais ir aikčiojo regėdami žongliravimą degančiais deglais. Pasirodymui įpusėjus, komandos nariai pademonstravo įspūdingas kautynes su ugnyje paskendusiais deglais, bei triukus su degančia trapecija. Kulminacija tapo abejingų nepalikęs žiežirbų šou. Triuko atlikėjas žongliravo deglais, nuo kurių į visas puses byrėjo žiežirbos.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Vyks iki pat šeštadienio

Pasigrožėjus ugnies šou, Kauno rajono gyventojai buvo pakviesti į šeštadienį vyksiantį didžiojo renginio atidarymą. Renginį bus galima stebėti gyvai arba transliacijos būdu. Tačiau iki savaitgalio dar įvyks ne vienas įžanginis „Kaunas  – Europos kultūros sostinė” šou. Ketvirtadienį, sausio 20 d. įžanginius atidarymo savaitės renginius išvys Akademijos, Garliavos bei Domeikavos gyventojai. O penktadienį, sausio 21 d. jie džiugins Petrašiūnų, Šilainių ir Aleksoto mikrorajonus.

Kas? Šviesos ratai: įžanginiai renginiai Kauno rajone

Kada? Sausio 20–21 d. 19.30–20.15 val.

Kur? Sausio 20 d.

1. Garliava (Garliavos sporto ir kultūros centro automobilių stovėjimo aikštelė , Vasario 16-osios g. 8, Garliava, Kauno rajonas)

2. Akademija (VDU Žemės ūkio akademija, automobilių aikštelė, Studentų g. 11, Akademija, Kauno rajonas)

3. Domeikava (Bažnyčios g. 10, Kauno rajonas)

Sausio 21 d.

1. Petrašiūnai (Palemono gimnazija, Marių g. 37, Kaunas)

2. Aleksotas („T-Factor”, Europos pr. 67, Kaunas)

3. Šilainiai (Santarvės parkas, Žiemgalių g. 9, Kaunas)



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tai Šilainiuose nuo puse 8?

to ar tikrai

to ar tikrai portretas
Valandą truks, ilgiua šaltyje jau nelabai turbūt pavyks išstovėti.

aš portretas
Čekiškė viena ,tai ir seniūnija ne čekiškių,bet Čekiškės
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių