Koncertų ciklas „Atviros tėkmės“: kviečia pasinerti į užburiančią garsų ir vandens sinergiją

  • Teksto dydis:

Ieškantys pabėgimo nuo kaitrios ir sausos miesto aplinkos, norintys pabėgti nuo kasdienybės ir darbų bei pasinerti į gaivią vandens ir garsų tėkmę kviečiami į kas dvi savaites vykstantį koncertų ciklą, kuriame pagrindinę vietą užims įvairaus atspalvio intelektuali elektroninė muzika.

Penktadienio vakarai – energingai eksperimentinei elektroninei muzikai

Savaitgalį organizatoriai kviečia pradėti nuo pulsuojančios energingos eksperimentinės muzikos. Kas antrą penktadienio vakarą bus rengiama garsų šventė, kurioje nesilaikoma standartų ir tyrinėjamos dar nepažintos srovės. Pasinerkite į išjudinančius ritmus, ypatingus garsovaizdžius ir netradicinius kūrinius, kurie praplečia muzikos ribas.

Šeštadienio rytai – ambientinei nuotaikai, lengviems pusryčiams ir pozityviai energijai

Šeštadienio rytą pasinerkite į jausmingą ambient ir etno muzikos mišinį, kuris atgaivina pojūčius ir ilsina sielą. Prisijunkite vėlyvųjų pusryčių metu, pasimėgaukite sočiu „brunch'u“ nuostabiausioje aplinkoje ir patirkite nepakartojamus jausmus, kai Nemuno tėkmė susilieja su kerinčiomis melodijomis ir ramia energizuojančia atmosfera. Atvykite su dviračiais, atplaukite laivais ar užvažiuokite keliaudami po Lietuvą, o organizatoriai pateiks galimybę susikurti ypatingą ritualą ir šeštadienio rytinių koncertų metu kartu su vietos restoranu pasimėgauti gardžiais vėlyvaisiais pusryčiais ir gėrimais!

„Atviros tėkmės“ – visą vasarą į Zapyškį kviečiantis koncertų ciklas

Koncertų ciklas „Atviros tėkmės“ – projekto „Nemuno7“ autoriaus ir renginių organizatoriaus Gedimino Banaičio-Skrandžio suprogramuota įvairialypė muzikinė patirtis, užtikrinanti, kad kiekvienas muzikos entuziastas rastų ką nors sau. Nesvarbu, ar ieškote energingų eksperimentų, ar meditatyvios atmosferos, „Nemuno7“ scenoje grojantys svečiai iš visos Lietuvos ras kaip pasiekti jūsų troškimus.

Artimiausiu metu, birželio mėnesį, nuo žemkasės denio scenos pasirodys atmosferinės etno dub muzikos projektas „Girių dvasios“, lietuviško folkloro ir ledinio elektro skambesio kolekcionierius Martynas Baranauskas, nevaržomos atmosferinės elektronikos meistras Vėjopatis, išlavintą eksperimentinę elektroniką kuriantis vilnietis Jurgis Jarašius su projektu „Noema Noesis“, melancholiško tamsiojo neo-folk dvasininkai „Vėlių namai“ bei ypatingai talentingi folkloro ir ambient muzikos kūrėjai ir atlikėjai Žemyna su Doniu, apšildomi jaunosios kartos muzikos kūrėjo iš Klaipėdos „Nixandpeace“ [Aistis Bielkauskas].



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių