Kūrybos vakaras sielai sušildyti

  • Teksto dydis:

XXI a. žmonijos istorijoje išskirtinis ne tik aukštųjų technologijų vystymusi geometrine progresija, bet ir beprotišku gyvenimo tempu.

Jis toks greitas, kad mes, bėgdami, klupdami, griūdami niekur nespėjame ir dažnai pamirštame, kad išvis gyvename. Dažnai stengiamės sukaupti didelius turtus, pastatyti verslo imperijas į šalį nustumdami silpnesnius. Pamirštame, kad šiame pasaulyje esame tik svečiai ir išeidami su savimi galime išsinešti tik savo sielą, tik tai, ką gero padarėme kitiems, padėjome materialiai, padrąsinome, paguodėme, paskatinome nusišypsoti.

"Smagu, kad jūs tai suprantate ir dovanojate žmonėms savo kūrybą," – kalbėjo Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo steigėjas Gintautas Labanauskas, sveikindamas poetę Galiną Mikalauskienę jos kūrybos popietėje.

Poetę G.Mikalauskienę sveikino ne tik Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo atstovai, tačiau ir kolegos iš Kauno rusų, armėnų tautybės bendruomenių.

Šventinės popietės metu dainas atliko Kauno rusų draugijos moterų ansamblis, savo eiles skaitė pati poetė.

Renginio šeimininkė, dėkodama svečiams nepamiršo padėkoti Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenei už paskatinimą rašyti eiles bei materialinę pagalbą išleidžiant pirmąjį poezijos rinkinį.

"Ačiū už suteiktus sparnus kūrybai", – teigė poetė G.Mikalauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VĖL

VĖL portretas
kapitonas-kaukuolė vėl reklamuojasi

košmaras

košmaras portretas
Kas šitas? Pagal nuotrauką-chirurgas Mengelė, pagal pislumą-socialdemokratas...Balsuok už Šimonytę, helperi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių