Pereiti į pagrindinį turinį

Muzikinis tiltas į Amžinybę

2015-11-25 14:51
DMN inf.
Maestro Vytautas Kernagis
Maestro Vytautas Kernagis / A. Ufarto/BFLnuotr.

Kūrybinis dueatas ir tikra draugystė nemiršta – būtent apie tai byloja muzikinė programa "2 Maestro", kurioje skambės Andriaus Kulikausko ir Vytauto Kernagio kūriniai.

Dviejų dalių muzikinės programos metu V.Kernagio kūrybos bičiulis A.Kulikauskas atliks žymiausias savo dainas ir kartu su grupe pritars ekrane muzikuojančiam šviesaus atminimo maestro.

Koncertinė programa "2 Maestro" buvo sukurta pavasarį, minint 64-ąsias Vytauto Kernagio gimimo metines. Koncertų turas tesėsi visus šiuos metus, o programa rodoma visoje Lietuvoje. Kaune vyks paskutinis šio turo koncertas.

Pirmoje koncerto dalyje A.Kulikauskas atliks savo geriausius kūrinius "Ateina Dievas", "Gintarai", "Būn tep", "Bus aukštas dangus", "Vyturys" ir kitus. Jam talkins gitaristas Gintaras Šulinskas ir smuikininkas Vytautas Mikeliūnas. Antroje koncerto dalyje visi trys atlikėjai pritars ekrane koncertuojančiam V.Kernagiui. Klausant antros, o gal trečios dainos, energetika, kuria spinduliuoja V.Kernagis, priverčia pamiršti ekraną ir apima jausmas, kad maesto groja mums čia ir dabar.

Maestro atliks ir visiems primins žymiausias savo dainas – nuo "Milžinų" ir "Purpurinio vakaro" iki "Kaip gražu miške" ir "Santechniko iš Ukmergės".

Pasak A.Kulikausko, koncerto nuotaika labai įvairi – jo klausytojai išgirs balades, linksmas, ironiškas kabareto dainas, kaimiškus valsiukus, ir hipišką bigbitą.

"Vyresni klausytojai nostalgiškai prisimins jaunystės dainas ar netgi apsilankymus "Dainos teatro" koncerte, o jaunimui tai bus gera proga išgirsti ir pažinti laikotarpį, kai mes su Vytautu vertėme kalnus", – teigia legendinis bardas.


Kas? Muzikinis vakaras "2 maestro".

Kada? Lapkričio 26 d.

Kur? Koncertų salėje "Renginių oazė".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų