Pereiti į pagrindinį turinį

„Open kitchen“: penktadieniai su skaniu maistu

2017-06-02 12:01

Pernai prasidėjęs gatvės maisto festivalis „Open kitchen“ ir vėl kviečia kauniečius išbandyti skirtingų kultūrų patiekalus Nemuno saloje, šalia „Žalgirio“ arenos.

„Mūsų renginio pagrindinis tikslas yra tas, jog žmonės, kurie dirba ar gyvena Kauno centre, galėtų atvykti papietauti čia, o vakare laukiame žmonių, kurie nori šauniai praleisti penktadienio vakarą draugų kompanijoje skanaudami gerą maistą“, – sakė renginio „Open kitchen“ Kaune organizatorė Irutė Tumaitė.

Festivalyje gausu įvairiausių maisto vagonėlių, kurie siūlo skirtingų kultūrų greitą gatvės maistą ir išsinešti, ir valgyti vietoje, kur įrengtos jaukios vietos pasisėdėjimui. Maistu čia gali mėgautis ir vienas, ir su kompanija.

„Labai norėčiau, kad tokių renginių atsirastų vis daugiau ir kad toks oras kaip šiandien nenumuštų noro ateiti ir paragauti šio skanaus maisto“, – sakė festivalio gerbėjas.

Festivalio dalyvius ketinama linksminti ir muzika, kuria rūpinasi didžėjus. „Esame numatę, kad kartą per mėnesį pakviesime į gyvo garso koncertus, kurie mus visus tik dar labiau džiugins“, – neabejoja I. Tumaitė.

Gatvės maisto festivalis „Open kitchen“ kvies visus miestiečius bei miesto svečius paragauti naujų skonių kiekvieną vasaros penktadienį nuo 11 val. 30 min. iki 22 val. vakaro.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų