Restorano „Bokštas“ vasaros terasos atidarymas – ispanišku ritmu

  • Teksto dydis:

Sena patarlė mums primena, kad jei ne Mahometas pas kalną, tai kalnas ateina pas Mahometą. Tuo metu pačioje Kauno širdyje įsikūręs, miestiečių išsiilgtas restoranas „Bokštas“ sako: „Jei nei mes į Ispaniją, tai Ispanija atvyksta pas mus!“

Antonio Gaudi spalvos ir formos, Balerų salyno gražuolė Palma, iš vandens didingai kylančios Los Gigantes uolos, ugningas flamenko ir šafranu kvepianti paelija, į kurią nusileido saulė – Ispanija tokia didelė ir įvairi, kad išsamiai pažinčiai su šia šalimi prireiktų mažiausiai kelių dienų. Restoranas „Bokštas“ tai bandys padaryti per vieną birželio vakarą.

„Vasaros terasos atidarymo proga kviečiame kartu keliauti į saulėtąją Ispaniją. Šis vakaras – puiki galimybė po ilgo laiko vėl susitikti romantika ir autentiškumu alsuojančiame restorano ir gynybinės sienos kiemelyje“, – į nepamirštamą kelionę kvietė „Bokšto“ vadovė Viktorija Gedvilaitė.

Ypatingo vakaro patiekalas – klasikinė ispaniška paelija, kurios kelią iš gilios plokščiadugnės keptuvės į savo lėkštes galėsite stebėti įsitaisę vasaros terasoje prie stalelių. Nors orų prognozės linksmybės lauke itin palankios, sukvailiojus dangui „Bokšto“ personalas pasiruošęs reaguoti operatyviai – visus perkelti vidun. Vakaro gėrimas – „Tanqueray Gin“ kokteilių improvizacijos su barmenų profesionalumo čempionato „World Class“ ambasadoriumi Edvinu Sinkevičiumi priešakyje. Kokteilių baro virtuozas susirinkusiuosius supažindins ne tik su džino atsiradimo istorija, bet ir kokteilių kultūra. Ispanijos karštį vasaros terasoje skleis Gabrielės Gaudiešiūtės vokalas ir televizijos projekto „Šokio revoliucija“ dalyvių trejeto šokiai. Pultą tądien valdys didžėjus Manvydas Vanagas. „Tai dar ne visos staigmenos!“, – V.Gedvilaitė nesiliovė intriguoti.

Į paletę surinkusi ryškiausias spalvas ir sumaišiusi jas su ispaniškoms aistromis, baltą drobe meno kūriniu pavers tapytoja Gintarė Tilūnaitė. Paveikslą bus galima įsigyti aukciono metu, jį ves renginių vedėjas Tomas Grigaitis. „Bokštas“ jūsų laukia jau šį penktadienį, 20 val. Kaina žmogui – 29 eurai. Norėdami įsigyti bilietus ar dėl kitos informacijos skambinkite telefonu 8677 20750.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Kicas i Kauna suvaziavusiems kaimieciams, apsimetinejantiems kaunieciais

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
Liuksas,super.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių