Pereiti į pagrindinį turinį

Apdovanoti geriausi Kauno pareigūnai

2015-07-22 11:43

Trečiadienio rytą Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje įteikti apdovanojimai  už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Viršininkas Darius Žukauskas apdovanojo 2, 3 ir 4-ojo laipsnio policijos ženklais policininkus, komisarus ir inspektorius. Padėką už gerą darbą gavo ir Jonavos meras Mindaugas Sinkevičius.

Veiklos organizavimo poskyrio viršininkė Roma Katinienė tvirtina, kad pareigūnų apdovanojimai yra puiki galimybė pabėgti nuo rutinos ir pasidžiaugti darbuotojų pasiekimais.

„Vyriausiojo policijos komisariato apdovanojimus rengiame kas antrą mėnesį, stengiamės pareigūnus motyvuoti ir paskatinti siekti pačių geriausių rezultatų. Iškilminga apdovanojimų ceremonija įpareigoja nepriekaištingai atlikti pareigą ir tarnauti tėvynei“, – kalbėjo poskyrio viršininkė.

R. Katinienė teigė, kad jei tarnyboje yra geri pasiekimai, išaiškintos nusikalstamos veikos, nepakanka vien tik gero žodžio, būtina pareigūnams padėkoti už pastangas ir pagalbą.

„Kauno apskrities VPK šiais metais išaiškino daugiausiai rezonansinių veikų, todėl yra daug pareigūnų, kuriuos galime apdovanoti ir skirti padėkas. Manau, kad kiekvienam yra malonu gauti apdovanojimą už svarbius nuopelnus“, – sakė viršininkė.

Įgulos bažnyčios kapelionas Tomas Karklys pareigūnams palinkėjo ne tik bausti prasižengusius, bet ir patiems visada laikytis įstatymų, būti pavyzdžiu Lietuvos gyventojams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų