„Avion Express“ siūlo karjerą aviacijoje, kviečia ir neturinčius patirties

  • Teksto dydis:

„Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė „Avion Express“, lyderiaujanti siauro korpuso orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (angl. aircraft, crew, maintenance, insurance (ACMI)) nuomos bei užsakomųjų skrydžių paslaugų teikėja plečiasi ir prie komandos prisijungti kviečia orlaivių įgulos narius.

Visi besidomintys karjeros padangėse galimybėmis kviečiami dalyvauti atvirų durų dienose, kurios vyks gegužės 21 d. Klaipėdoje ir gegužės 22 d. Kaune.

Ieško naujų įgulos narių

Anot „Avion Express“ Personalo skyriaus vadovės Lauros Macutkevič, šiuo metu užsakomųjų skrydžių avialinijos vykdo aktyvią plėtrą ir tikisi, jog greitu metu prie įgulos narių prisijungs naujokų.

„Ieškome atsakingų, žingeidžių vaikinų ir merginų, norinčių tapti dinamiškos industrijos dalimi. Tai puiki galimybė tiems, kurie dar tik svajoja apie karjerą aviacijoje, mat norint tapti orlaivio įgulos nariu, jokia ankstesnė patirtis nėra būtina. Visko, ką reikia žinoti norint puikiai atlikti palydovo pareigas, išmokysime“, – sakė L. Macutkevič.

Visko, ką reikia žinoti norint puikiai atlikti palydovo pareigas, išmokysime.

Griežti išvaizdos reikalavimai – mitas

Personalo skyriaus vadovė mano, kad kiekvienas, turintis pakankamai užsidegimo gali tapti orlaivių įgulos nariu: „Svarbiausia noras mokytis, komunikabilumas, puikūs socialiniai įgūdžiai. Pačios darbo specifikos greitai išmokstama.“

Jai pritaria ir „Avion Express“ skrydžių palydovė Jovita Jasinskaitė. Pasak jos, net ir plačiai paplitę įsitikinimai apie išvaizdos reikalavimus orlaivių palydovams tėra mitai. „Dauguma oro linijų nori tikrų žmonių, o ne supermodelių. Žinoma, yra reikalavimai plaukų ilgiui ir spalvai, matomoms tatuiruotėms, auskarams ir t.t. Įsidarbinus, reikia laikytis priežiūros vadovo, tačiau tai nereikalauja itin daug pastangų. Tiek merginos, tiek vaikinai dirbdami šį darbą turi tiesiog atrodyti tvarkingai“, – aiškino L. Macutkevič.

„Avion Express“ nuotr.

Kviečia su galimybėmis susipažinti iš arčiau

L. Macutkevič teigė, kad tiek pati aviacija, tiek jos siūlomos karjeros galimybės yra išties patrauklios, todėl susipažinti su industrija ir joje jau dirbančiais žmonėmis verta kiekvienam, svajojančiam apie karjerą virš debesų.

„Norėdami paskatinti potencialius kolegas apsvarstyti orlaivio įgulos nario poziciją, rengiame atvirų durų dienas, kurių metu „Avion Express“ skrydžių įgulų nariai dalinsis savo patirtimi, darbo istorijomis, atsakys į dalyviams kilusius klausimus“, – sakė ji.

Atvirų durų dienos vyks gegužės 21 d. Klaipėdoje ir 22 d. Kaune.

Registracija: https://bit.ly/3wjWnKz.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veronika

Veronika portretas
Reikalavimai kai Marse, atlyginimai kaip Baltarusijoj

ukrainietės

ukrainietės  portretas
grazios
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių