COVID-19 – ir Kauno „Barboros“ prekių surinkimo centre

  • Teksto dydis:

Kaune įsikūrusio elektroninės parduotuvės „Barbora“ Veiverių prekių surinkimo centro administracijos darbuotojui patvirtintas teigiamas koronaviruso testas. Darbo vietoje infekcijos simptomų darbuotojas nejautė. Nustatyta dešimt artimų kontaktų administracijoje, tačiau profilaktiškai atlikti COVID-19 testą bus siunčiami visi surinkimo centro darbuotojai.

„Mūsų tikslas yra kiek įmanoma užkirsti kelią galimam viruso plitimui įmonės viduje, todėl nedelsdami imamės maksimalių prevencijos priemonių: užsakome COVID-19 testą ne tik artimiems kontaktams, bet ir visai komandai, taip pat, kol bus gauti testo rezultatai, visos komandos prašome saugiai izoliuotis namuose. Artimiausias porą dienų Kauno teritorija bus aptarnaujama iš kitų prekių surinkimo centrų“, – sako „Barboros“ vadovas Andrius Mikalauskas.

Prekių surinkimo centro patalpos buvo pilnai dezinfekuotos. Įmonė glaudžiai bendradarbiauja su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru, kad būtų imtasi visų saugumo ir prevencijos priemonių.

Kartu dar kartą primenama visiems klientams rūpintis savo ir aplinkinių sveikata, saugiai priimti užsakymus – dėvint kaukes ir pirštines bei vengiant artimo kontakto su kurjeriais.

Primenama aktyviau rinktis ir kitus prekių pristatymo būdus – Drive in ir „Barbora Express“ prekių atsiėmimo stoteles, kuriose laisvų užsakymo laikų šiomis dienomis būna daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Violeta

Violeta portretas
Barboros kurjeriai neturi jokio kontakto su žmonėmis.Prekes palieka prie durų.Pries atvažiuodami paskambina.

Du dalykai

Du dalykai portretas
Kurie uzknisa-Barboros pacuku lakstymas,stumdymas pirkeju po parduotuves ir chamiskas auto lakstymas,kaisiojimas po miesta.Dabar pridides viruso,,isveziojimas,,

Vika

Vika portretas
Kiekvieną kartą nuėjus į Aleksoto maximą kraupstu: maximos darbuotojų nosys virš kaukių, Barboros prekių surinkėjų lygiai taip pat.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių