Darbą pradėjo naujasis Babtų seniūnas

  • Teksto dydis:

Kauno rajono Babtų seniūnijai pradėjo vadovauti naujasis seniūnas Gediminas Pupinis.

G.Pupinis – Kauno rajono gyventojas, tad šio krašto žmonių rūpesčiai jam puikiai pažįstami. Jis pasiruošęs priimti ir išklausyti gyventojų prašymus, siūlymus, o dirbdamas kartu nuveikti daug gražių darbų Babtų seniūnijoje.

Naujasis Babtų seniūnas beveik keturis dešimtmečius dirba ir dėsto aukštosiose mokyklose, tad nuolatinis bendravimas su žmonėmis, gebėjimas išgirsti kitų nuomones, idėjas ir iniciatyvas – jam ne naujiena.

61-ų metų seniūnas gyvena Raudondvaryje. 1982 m. įgijo inžinieriaus-mechaniko specialybę. 1991 m. įgijo technikos mokslų kandidato laipsnį, o po dvejų metų Lietuvos žemės ūkio mechanizacijos ir elektrifikacijos institute jam buvo suteiktas technikos mokslų daktaro laipsnis. Šiame institute jis dirbo šešiolika metų, o nuo 1998 iki 2011 m. – Lietuvos žemės ūkio inžinerijos institute. Institutą reorganizavus ir prijungus prie Lietuvos žemės ūkio universiteto, perėjo dirbti į universitetą (dabar – Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Žemės ūkio akademija) ir dėsto jame iki šiol. Dabar universitetas vadinasi VDU Žemės ūkio akademija.

G.Pupinis yra dėstytojas ir Kauno technikos kolegijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Tuščia vieta, arogancijos pilna persona, nesilaikantis LR teisės aktų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių