Dėl „Kaunas – Europos kultūros sostinė“ atidarymo bus ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

„Didysis Kaunas 2022 atidarymo šou „Sukilimas“: Europos kultūros sostinės titulo metų atidarymas – jau šį šeštadienį! Užtikrinant renginio dalyvių ir žiūrovų saugumą, tądien daug kur bus ribojamas eismas“, – praneša Kauno miesto savivaldybė.

Sausio 22 d. nuo 00.00 val. iki sausio 23 d. 00.00 val. uždaroma Karaliaus Mindaugo pr. atkarpa nuo Maironio g. iki Kaunakiemio g. ir patekimai į prospektą per A. Mickevičiaus, Kaunakiemio ir Maironio gatves.

Taip pat nuo sausio 22 d. 15 val. iki sausio 23 d. 3 val. eismas bus ribojamas:

Kęstučio g. (uždaroma ties Vytauto pr. ir Kęstučio g. sankryža), E. Ožeškienės g. (uždaroma ties Šv. Gertrūdos g. ir Savanorių pr. sankryža). Viešojo transporto eismas bus leidžiamas.

Gedimino g. (uždaroma ties V. Putvinskio g. ir Gedimino g. sankryža), D. Poškos g. (uždaroma ties I. Kanto g. ir D. Poškos g. sankryža), Griunvaldo g. (uždaroma ties Griunvaldo g. ir Vytauto pr. sankryža), Miško g. (uždaroma ties Griunvaldo g. ir Vytauto pr. sankryža) ir Laisvės alėjos atkarpoje (uždaroma ties Vytauto pr. ir Laisvės al. sankryža).

Karaliaus Mindaugo pr. link „Žalgirio“ arenos (uždaroma ties Birštono g., Prietilčio g. ir Karaliaus Mindaugo pr. sankryžomis, leidžiamas eismas tik parkavimo zonos link).

Vykstantieji į renginius savo automobiliais, transporto priemones galės stovėjimo aikštelėse prie Kauno geležinkelio arba autobusų stoties, greta Kauno pilies, Brastos ir Užnemunės gatvėse bei Aleksoto aerodrome.

Savaitgalį gyventojams rekomenduojama rinktis keliones viešuoju transportu. Kad jos būtų patogesnės, sausio 22-ąją intensyvinami ir pratęsiami kai kurie maršrutai:

1, 5, 7, 14, 15 ir 16 maršrutų troleibusų ir 35A, 37, 40 bei 47 maršrutų autobusų eismas pratęsiamas iki sausio 23 d. 1.30 val.

1, 5 maršrutų troleibusai ir 37 bei 40 maršrutų autobusai nuo 16 iki 18 val. važiuos 15 min. intervalu.

Išsamūs maršrutai ir grafikai: https://www.stops.lt/kaunas/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaune kovidines

Kaune kovidines portretas
Prasideda,rezultatai nenuvils

Atsilupusiam 2 komentarui

Atsilupusiam 2 komentarui portretas
Tada, kai man reikia į darbą - visuomenis nevažiuoja, o reikia būtent ten, kur bus uždarytas eismas. Nelabai suprantu, kodėl dėl kažkokios covid-19 peryklos( nes kitaip šito šou pavadinti neina) aš turiu 4 ryto į darbą pėstute eiti???

atsilupusiam 1 komentarui

atsilupusiam 1 komentarui portretas
važiuos visuomeninis transportas //aplinkeliai bus neuždaryti .mažiau viduruok
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių