Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl dingusios elektros teko nutraukti teismo posėdžius

2012-06-27 17:51
Dėl dingusios elektros teko nutraukti teismo posėdžius
Dėl dingusios elektros teko nutraukti teismo posėdžius / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Sutrikus tiekimui Kaune trečiadienį be elektros buvo likę apie 2 tūkst. vartotojų, esančių įvairiuose senamiesčio ir centrinės miesto dalies kvartaluose.

Nemenka sumaištis kilo Laisvės alėjoje esančiame Kauno miesto apylinkės teisme.

„Elektros nebuvo maždaug trečdalyje teismo patalpų. Teko nutraukti kai kuriuos teismo posėdžius, dėl išsijungusių kompiuterių žmonėms nebuvo galima suteikti informacijos. Tai gerokai trikdė įprastą teismo darbą“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė Apylinkės teismo ūkio dalies vedėjas Vladas Krapavickas.

Su nepatogumais susidūrė ir Šv. Gertrūdos gatvėje veikianti parduotuvė „Šilas“.

„Apie devintą valandą, kai dingo elektra, parduotuvę teko uždaryti. Atdarėme tik vienuoliktą valandą, kai elektra vėl atsirado. Per tas dvi valandas praradome pirkėjų“, – skundėsi parduotuvės vadovė Rasa Jokubauskienė.

Elektros apie dvi valandas neturėjusi Šv. Gertrūdos gatvėje esanti Antano Martinaičio dailės mokykla rimtų nepatogumų išvengė.

„Kadangi dabar atostogos, pamokos nevyksta. Išsijungė pedagogų kompiuteriai, bet tai nesukėlė jokių rimtesnių neigiamų pasekmių“, – sakė mokyklos darbuotoja.

Kai kuriuose Kauno senamiesčio ir centrinės dalies kvartaluose įtampa buvo prapuolusi maždaug nuo 9 val. iki 11 val. Be elektros buvo likusios dalyje Savanorių prospekto, A. Mackevičiaus, Šv. Getrūdos gatvėse esančios įstaigos.

„Gal buvo pažeistas koks nors kabelis, prasidėjus Parodos gatvės rekonstrukcijos darbams?“ – apie galimas avarijos priežastis svarstė V.Krapavickas.

Elektrą tiekiančios bendrovės „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Ernestas Naprys sakė, kad gedimo priežastys dar nenustatytos.

„Elektros tiekimas buvo sutrikęs nuo 9 val. 08 min. iki 11 val. Deja, visiškai išvengti gedimų nepavyksta. Tačiau elektros tiekimo rodikliai yra geresni nei per tą patį praėjusių metų laikotarpį, ir tie rezultatai gerėja jau penkeri metai iš eilės“, – tvirtino „Lesto“ atstovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų