Dėl karantino pakeista skaitytojų aptarnavimo V. Kudirkos bibliotekoje tvarka

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės įsteigtos Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos skyrių ar padalinių lankytojai registruojami, prašant nurodyti vardą ir pavardę bei telefono numerį. Lankytojų asmens duomenys bus saugomi 21 dieną, o po to sunaikinami.

Nuo šios savaitės periodinių leidinių skaityklos bibliotekoje neveikia. Suplanuotos vaikų stovyklų veiklos stabdomos arba perkeliamos kitam laikotarpiui. Neformaliojo vaikų švietimo būreliai (išskyrus piešimą grafinėmis planšetėmis) nuo spalio 26 iki lapkričio 8 d. bus vykdomi nuotoliniu būdu.

Norinčius pasinaudoti viešosios interneto prieigos kompiuteriais, biblioteka kviečia iš anksto registruotis jos skyrių ir padaliniu telefonu arba el. paštu.

Iki lapkričio 8 d. stabdomi mokymai bibliotekos patalpose, tačiau skaitytojai kviečiami dalyvauti nuotoliniuose projekto „Prisijungusi Lietuva" skaitmeninio raštingumo mokymuose pažengusiesiems.

Lankytojų skaičius laikinai ribojamas. vienam lankytojui bibliotekoje skiriamas 10 kv. metrų plotas.

Bibliotekos pranešime primenama, kad į renginius, kaip ir anksčiau, būtina išankstinė registracija. Knygos ir toliau karantinuojamos parą po grąžinimo ir į lentynas grįžta po 24 val.

Taip pat primenama, kad bibliotekoje vyresniems nei 6 metų lankytojams būtina dėvėti apsaugines veido kaukes (išskyrus, kai žmogus kaukės negali dėvėti dėl negalios). Prie įėjimo į biblioteką prašoma dezinfekuoti rankas, o viduje laikytis saugaus atstumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

!!!!

!!!! portretas
o tuo tarpu ledo arenoje atidaromi masiniai ciuozimai... kas cia per nesąmonės? #kaunosavivaldybe
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių