Įspūdingi fejerverkai vainikavo antrąją Kauno gimtadienio dieną

Šeštadienį Kauno miesto gimtadienio šventė pažėrė daug skirtingų renginių, kurie suteikė tūkstančiams žmonių nepamirštamų emocijų, tačiau visos dienos programos akcentu tapo degančios skulptūros ir šventinis fejerverkas.

Antrąją Kauno gimtadienio vakarą kauniečiai ir miesto svečiai rinkosi dviejose vietose – Rotušės aikštėje ir Kauno pilies papėdėje, kur vakaro nuotaiką kūrė muzikos ritmai ir įvairūs pasirodymai.

Rotušės aikštėje iki pat vidurnakčio vyko šokių kovos, kurioms muziką rinko didžėjai. Tačiau sulig vidurnakčiu šokiai nesibaigė. Iki pat 2 val. vyko didelė diskoteka po atviru dangumi. Didžėjų muziką papildė ir lazerių bei šviesų šou.

Vakarėjant į Kauno pilies prieigas pakvietė Kauno bigbendas su Arina ir Jurgiu Brūzga. Artėjant vidurnakčiui į sceną įžengė „Pink Floyd projeckt LT“ atlikėjai, perteikę legendinės grupės dainas.

Kitoje pilies pusėje susirinkusiuosius žavėjo muzikinis šokančių fontanų ir lazerių šou. Šviesos apgaubė „Laisvės kario“ skulptūrą ir sukūrė iš tiesų neįprastai įdomų reginį.

Laimučio Brundzos nuotr.

Nemuno ir Neries santakoje į dangų iššovė pagrindinis vakaro akcentas. Degančių skulptūrų ugnies misterija ir fejerverkas užbūrė kauniečius ir privertė bent laikinai pamiršti visas problemas ir tiesiog pasimėgauti įspūdingu reginiu. Sukurtą grožį sutvirtino šviesos atspindžiai vandenyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Ačiū už labai gražia švente.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Siunta Kupčinskų chebra,putoja iš pavydo ir įniršio. o Kaunas gražėja,auga ir kyla iš griuvenų

...

... portretas
Tragedija kitur: daugybė žmonių su vaikais, o juk tuo metu jie privalėjo MIEGOT! O kadangi ten buvo filmuojama, tai - jau pirmadienį laukit pas save pasirodančių vaikgrobių: super jiems BIZNIS su australais nusimato, o jau 'otkatai' - amžių amžiams jiems užteks.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių