Kaip priderinti vyrišką džemperį ir atrodyti madingai?

  • Teksto dydis:

Ar norite atnaujinti savo vyriškų džemperių kolekciją, tačiau dar nežinote, kaip madingai priderinti šį drabužį? Šis stiliaus gidas atsakys į visus jūsų klausimus!

Kaip išsirinkti tinkamiausią džemperį šiam sezonui?

Jeigu ieškote universalių vyriškų drabužių, džemperis bus puikus pasirinkimas, kurį galėsite priderinti įvairiausiais būdais! Ar dar neatradote tokio megztinio ar džemperio vyrams, kuris atitiktų visus norus? O galbūt tiesiog norite sužinoti daugiau apie šio drabužio derinimo tendencijas? Tada peržiūrėkite šį gidą!

Visų pirma, šį sezoną nebijokite rinktis ir vienu dydžiu didesnių džemperių, nes oversized stilius ir toliau karaliauja mados pasaulyje. Žinoma, toks modelis taip pat pravers ir šaltą dieną, kai norite mėgautis maksimaliu komfortu be didelių pastangų.

Ar planuojate šį džemperį priderinti prie savo aprangos ir tada, kai būsite lauke? Tada nepamirškite, kad minkštas džemperio gobtuvas tikrai pagelbės ir apsaugos net ir nuo sniego!

Daugybę stilingų ir šiltų džemperių vyrams galite rasti čia: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/dzemperiai-ir-fliso-dzemperiai/dzemperiai.

Kaip derinti vyriškus džemperius ir kelnes?

Žinoma, jeigu pasirinksite vyrišką džemperį, reikėtų pagalvoti ir apie prie jo tinkamiausias kelnes. 

Jeigu norite klasikinio ir itin paprasto derinio, vyriškas džemperis ir mėlyni džinsai bus saugus pasirinkimas. Ar dar neturite stilingų džinsų? Tada peržiūrėkite puikius pasiūlymus čia: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/dzinsai .

„Modivo.lt“ nuotr. 

Tuo tarpu languotos kelnės labiau tiks įvairiems susitikimams su draugais arba darbui, kai norite elegantiško įvaizdžio. Jeigu pasirinksite būtent tokį kelnių tipą, reikėtų šiek tiek labiau pagalvoti apie tinkamą džemperio spalvą. Pavyzdžiui, jeigu pasirinktos kelnės yra pilkai ir juodai languotos, tada prie tokių kelnių rinkitės panašių neutralių atspalvių džemperius.

Vyriški džemperiai ir džinsinės striukės – kaip susikurti stilingą derinį?

Dar viena šio sezono tendencija – vyriški džemperiai ir džinsinės striukės. Jeigu norite pasiruošti šaltoms dienoms, tada tai bus puikus pasirinkimas, kuris leis mėgautis grynu oru.

Ar norite maksimalaus komforto? Tada pasirinkite šiek tiek didesnę džinsinę striukę, nes tada po ja tilps net ir šilčiausias vyriškas džemperis!

Internetinėje parduotuvėje MODIVO šiuo metu jūsų laukia tiek džemperiai vyrams, tiek įvairūs kiti drabužiai, kuriuos galėsite kartu priderinti ir kiekvieną dieną mėgautis stilinga apranga!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių