Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune iškils naujas „YIT Būsto“ namas

2009-03-20 14:58
Kaune iškils naujas „YIT Būsto“ namas
Kaune iškils naujas „YIT Būsto“ namas / architektų biuras „Genezė“ vizualizacija

Kauno miesto centre, tarp Vytauto prospekto ir Kaunakiemio gatvės „YIT Būstas“ planuoja statyti naują devynių aukštų gyvenamąjį namą. 

Tai - gyvenamasis namas su požemine automobilių stovėjimo aikštele, kurioje telpa 65 automobiliai. Name suprojektuotas 81 skirtingo dydžio butas - nuo 35 iki 80 kv.metrų ploto. Daugiausiai yra 1-2 kambarių butų, taip pat yra ir 3, ir 4 kambarių butų.

„Namo gyventojams miesto centras ir Laisvės alėja bus pasiekiami pėsčiomis per kelias minutes. Šioje miesto vietoje gerai išvystytas susisiekimas viršuoju miesto transportu, arti mokyklos ir vaikų darželiai, parduotuvės, ligoninės, Ramybės parkas ir turgus. Netoliese įsikūręs prekybos centras „Akropolis”. Nemuno upę ir Nemuno salą, kur jau pradėta statyti naujoji sporto arena, galima bus pasiekti pėsčiomis per 5-7 min. pėsčiomis. Miesto autobusų  ir geležinkelio stotys pėsčiomis pasiekiamos per 2-5 min.

Iš viršutinių namo aukštų atsivers puiki panorama į Nemuną, salą, Aleksoto kalno šlaitus, senamiestį“, - vilioja naujo projekto plėtotojai.

Namą projektavo architektų biuras „Genezė“. Iš viso kvartale bus įrengta 3921 kv. m. gyvenamojo ploto. Šiuo metu vykdoma butų žodinė rezervacija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų