Gaminiui paruošti reikėjo vienuolikos metro skersmens rankų darbo lavašų, 14 kilogramų vištienos ir kiaulienos, 7 kilogramų Pekino salotų ir kopūstų, po 4 kilogramus falafelių, paprikos, pomidorų. Taip pat po du kilogramus agurkų, svogūnų ir padažo.
Kebabą ruošė keturios šviežio maisto gamyklėlės „Liuks“, rytoj oficialiai duris atveriančios Kaune, darbuotojos, o jam pakelti bei padėti ant šildyti skirtų keptuvių prireikė net dešimties žmonių.
„Naudojame tik šviežius produktus, mūsų pačių keptą mėsą ir lavašus. Taip ruošti kebabus mus išmokė iš Izraelio bei Turkijos kilę virėjai, į Kauną atvykę specialiai į „Liuks“ atidarymą“, – tvirtino gamyklėlės savininkė Jolita Linauskė.
Naujausi komentarai