Ką kauniečiai mano apie įvykusias „Kaunas Pride“ eitynes?

  • Teksto dydis:

Kauno policija po savaitgalį mieste įvykusių „Kaunas Pride“ eitynių apibendrino informaciją. Paaiškėjo, kad buvo sulaikyti 22 žmonės nuo 18 iki 53 metų. LNK žinių tarnyba pasiteiravo, ką kauniečiai mano apie įvykusias eitynes.

„Man patiko ta eisena. Buvo keista, neįprasta. Bet buvo linksma, juokinga. Tik baisu, kad pasitaikė žmonių, kurie savo emocijų nesuvaldė“, – sakė kalbinta mergina.

„Labai pikta. Žmonės geriau kovotų už tikybą, už tikrą Dievą, o ne už tokias nesąmones. Aš prieš tai labai nusistačiusi. Kam leidžia tai? Ir tie teismai neteisingai daro. Tegul slepiasi jie, jei yra ligoniai. Jie turi slėptis, kaip ir iki šiol. Jų buvo visais laikais, bet buvo pasislėpę, o dabar tiek davė jiems laisvės, kad baisu“, – piktinosi vyresnio amžiaus moteris.

„Tik pozityviai vertinu. Praėjo eisena, niekas nesugriuvo, viskas gerai. Kažkokios žalos nematau“, – teigė jaunas vyras.

„Nemanau, kad yra priežastis, kodėl reikėtų juos taip atstumti. Jie yra žmonės. Aš nesu tas, kuris mano, kad juos reikia palaikyti arba atstumti. Esu neutralus. Kol jie normalūs žmonės, tol man nėra svarbu“, – nuomonę išsakė jaunas vaikinas.

„Tai žmonių sukiršinimas. Aš neįsivaizduoju, kad tokie dalykai gali vykti“, – pareiškė vyresnio amžiaus vyras.

„Kaunas – padorus miestas. Be reikalo vilniečiai šaukia, kad mes esame „vatnikai“. Tiesiog yra vertybės, kurių mes laikomės. Turbūt labiau, nei į Vilnių suvažiavę kaimiečiai“, – sakė vyras.

„Įvyko tai įvyko tos eitynės. Aš palaikau ir tą, ir kitą pusę. Kai kurie labai priešiškai nusiteikę. Senesnio amžiaus žmonėms tokios eitynės gal nepriimtinos“, – teigė moteris.

„Mūsų šeima tradicinė, vaikai irgi turi tradicines šeimas. Mes su tuo nesusidūrę. Tegul jie kaip nori, taip elgiasi“, – diplomatiškai kalbėjo kita moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šlykštu

Šlykštu portretas
T.Raskevičius viešai pareiškė, kad jie "atėmė nekaltybę" Kaunui. Atsižvelgiant į tai, kad miesto pavadinimas vyriškos giminės, o šiuos žodžius pasakęs prisistato "profesionaliu gėjum", tai išeitų, kad miestas buvo išprievartautas (panaudota jėga) iškreiptu būdu.

Kauniečiai mano

Kauniečiai mano portretas
kad neprašyti ir jėga įsibrovę gavo tai, ko nusipelnė - kauniečių neapykantą.

Anonimas

Anonimas portretas
POLICIJOS APSUPTI EJO VAIDINDAMI KAD NUGALEJO KAUNA IR JUOKAS CIA IMA,JEI JIE LABAI GERI TAI KAM TRUKDYT TIEK POLICIJOS.TIKRINO PRAEIVIU TASES KAD AKMENU NESINESTU,KIAUSINIU BUVOPARDUOTUVESE.JUMORAS TOS EITYNES NIEKAM JOS NEPATIKO,KALBINO VIENA SAKO AS NORIU BUNU VYRAS NORIU MOTERIS ISIVAIZDINDAMA PASAKE PASIGYRE
VISI KOMENTARAI 107

Galerijos

Daugiau straipsnių