Pereiti į pagrindinį turinį

Kaunietė: man ateitis – grabas, net vaistų nėra už ką nusipirkti

2016-11-21 15:58

Jauni, brandaus ir solidaus amžiaus žmonės. Skubantys gatve Kaune, bet sustojantys akimirkai atsakyti į vieną mūsų pateiktą klausimą. Šį kartą – apie ateitį.

Genė Berešnevičienė (81 metų)

Man ateitis – grabas. Jau baigiasi gyvenimas, laikas senka. Norėčiau, kad pensija būtų didesnė, nes vaistų nėra už ką nusipirkti – dabar gaunu 230 eurų. Norėčiau ateityje, kad dar sveikatos būtų, anūkų dar sulaukti – dabar turiu tris. Ir proanūkių.

Vida Vaituliovė, socialinė darbuotoja (54 metų)

Ateitis – tai vaikai. Noriu, kad jie būtų laimingi. Už juos negaliu kalbėti, bet noriu, kad ateitis būtų tokia, apie kokią jie svajoja ir tikisi sulaukti. Ateityje tikiuosi ramybės ir kad nebus karo. Šiandien nuojauta kužda, kad viskas bus gerai.

Tomas Griškevičius, M.Romerio universiteto Teisės ir ikiteisminio proceso studijų programos studentas (20 metų)

Ateitis? Tai – rytojus. Tikiu, kad jis bus geresnis, kad žmonės vieni kitiems bus supratingesni, dosnesni, dėmesingesni. To mums visiems užtektų. Na, žinoma, asmeniškai būtų puiku ateityje tapti policininku – studijuoju. Noriu turėti žmoną ir du vaikus.

Romualdas Grigas, vairuotojas (54 metų)

Gyvenimas. Tikiu, kad ateitis bus graži, rami, kaip ši diena. Tikiu ir noriu, kad būtų laimingi vaikai ir nei jie, nei aš neregėtų karo.

Simona Straukaitė, odontologijos mokslų studentė (25 metų)

Tikiu šviesia, gera ateitimi, šviesiais dalykais – šeima, mėgstamu darbu. Jei sieksime, dirbsime, ateitis bus gera. Tikiu, kad ji bus šviesi ir taiki.

Donatas Mizeikis, buvęs inžinierius (70 metų)

Ateitis yra gyvenimas. Norėčiau pamatyti į gerą ir į šviesią pusę einančią Lietuvą. To man užtektų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų