„Kauno diena“ su G. Muižiu: pašnekovė – D. Čepauskaitė

  • Teksto dydis:

Šįkart „Žinių radijo“ laidos „Kauno diena“ svečias – poetė, aktorė, rašytoja Daiva Čepauskaitė.

Poetė, aktorė, rašytoja, nors pagal išsilavinimą gydytoja. Toks netradicinis D. Čepauskaitės gyvenimo kelias. Poezijos pavasario, Maironio bei Jotvingių premijų ir Auksinio scenos kryžiaus laureatė svečiuojasi „Žinių radijo“ laidoje „Kauno diena“.

Kaip medikė tapo Nacionalinio Kauno dramos teatro dramaturge, kas paskatino parašyti šiurpuliuką keliančius „Baisiai gražius eilėraščius“ vaikams ir kodėl režisieriai mieliau stato Šekspyro pjeses, o ne lietuvių dramaturgų kūrinius? Apie tai ir dar daug ką pokalbis su Daiva Čepauskaitei, kurios savitą požiūrį į gyvenimą atspindi ši eilėraščio „Poezija“ ištrauka:

„Esu karvė, vardu Poezija, duodu šiek tiek pieno, paprastai 2,5 proc. riebumo, kartais pavyksta išspausti ir iki trijų, didžiuojuos, kad jis apdirbamas pažangiausia technologija ir popieriniuose tetrapakuose pasiekia nereiklius vartotojus…“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benas

Benas portretas
Na, ar negalima teksto pateikti? Būtinai aš turiu atsidaryti tą radiją, jų nesibaigiančias reklamas, pamatyti susirūpinusį akcijomis Musnicką ir t.t. Man Daiva kur kas įdomiau, o jūs... tinginiai!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių