Pereiti į pagrindinį turinį

Knygynuose „Pegasas“ - nuolaidų metas

2009-03-03 16:23
Knygynuose „Pegasas“ - nuolaidų metas
Knygynuose „Pegasas“ - nuolaidų metas / knygyno nuotr.

Visą kovo mėnesį Kaune įsikūrusiuose knygynų tinklo „Pegasas“ knygynuose skaitytojų lauks nuolaidos iki 77 procentų, kurios bus taikomos grožinei suaugusiųjų, vaikų, paauglių, jaunimo, informacinei, pažintinei, patarimų literatūrai.

„Pavasaris atsinaujinimo ir atgimimo laikas, todėl norime visus skaitytojus pakviesti įsigyti populiarių knygų patraukliomis kainomis ir taip atnaujinti savo namų bibliotekas. Neabejoju, kad ši akcija paskatins daugiau žmonių atsitraukti nuo kompiuterio ar televizoriaus ekrano ir nepamiršti, kad geros knygos suteikia pažinimo džiaugsmą ir palieka neišdildomus įspūdžius“, - sakė knygynų tinklo „Pegasas“ vadovas Mindaugas Balčiūnas.

Akcijos metu skaitytojai galės išsirinkti „Alma litteros“, „Nieko rimto“, „Baltų lankų“, „Tyto albos“ ir kitų leidyklų knygas, kurios akcijos metu kainuos nuo 3 litų, o Mario Puzo romano „Krikštatėvis“ ir Charlotte Brontės „Džeinės Eir“ kainos sumažėjo nuo 35,90 iki 9 litų. Mažiausiems skaitytojams skirta pasakų knyga „Labanakt, vaikučiai“ akcijos metu kainuos 12 litų. Šių knygų kiekis ribotas, todėl jomis susidomėję turėtų paskubėti ir nelaukti paskutinės akcijos dienos.

Pirmasis knygynų tinklo „Pegasas“ knygynas pradėjo veikti 2003 metais Vilniuje. Šiuo metu jungia 31 knygynus įvairiuose Lietuvos miestuose. Planuojama, kad 2009 metų pabaigoje tinklui priklausys 35 knygynai. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų