Kas nutiko Draugystės parko fontanui?

  • Teksto dydis:

Atnaujintas Draugystės parkas išsiskiria spalvotu fontanu. Tiesa, šiemet jis vis dar neveikia.

Parke gyventojai aktyviai naudojasi naujaisiais dviračių, riedučių, bėgimo takais, nelieka tuščios ir krepšinio, paplūdimio tinklinio, vaikų žaidimo, ekstremalaus sporto, petankės aikštelės.

Stalo teniso, šachmatų gerbėjams čia taip pat skirta vietelė.

Dažnas užsukęs į parką praeina ir pro fontaną. Kol kas jo baseinas – tuščias, o purkštukai – nebylūs.

Kauno fontanus prižiūrinčių „Kauno vandenų“ atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad gyventojai ir miesto svečiai fontanu galės grožėtis jau netrukus.

„Draugystės parko fontaną reikia išplauti. Šią savaitę planuojama tai padaryti. Išplovus rezervuarus, fontanas pradės veikti“, – komentavo „Kauno vandenų“ viešųjų ryšių specialistė Vaida Bytautė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senas anekdotas

senas anekdotas portretas
..."ne pilnos galvos" namuose giriasi gyventojai: o pas mus pastatė baseiną, šokinėjam nuo bokštelio, labai smagu. Jei būsim geri, tai dar vandens prileis..." Nevirkaukit dėl fontanų, kurių iš Laisvės alėjos nesimato, juk negali valdžia visko aprėpti?

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Su fontanais Kaune šiemet tikras skandalas , vieni neveikia , tokie kaip minėtame parke ar Seimo aikštėje , kiti , kaip Vienybės aikštėje vos ne vos ,,siusiuoja.

Anonimas

Anonimas portretas
kas liečia fontanus ,perdarykit čėčienijos fontaną ,tą baisuoklį ,ant gelžbetoninių suoliukų sėdėti baisu ,nes galima susirgti lytinių organų ligomis ,tas surūdyjęs vamzdis ,primenantis tarybinių laikų gamyklose vedinimo sistėmas ,buvo gražus ,spalvotas su muzikomis fontanas ,suniokojo ir padarė pornografiją.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių