M. Bartninkas paskirtas Kauno apygardos teismo vadovu

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda Kauno apygardos teismo teisėją Marių Bartninką paskyrė šio teismo pirmininku.

Jis pareigas pradės eiti nuo gruodžio 23 dienos, nurodoma dekrete.

Kauno apygardos teismo pirmininko atrankoje dalyvavo keturi pretendentai. Komisija tinkamiausiais pripažino tris: Kauno apygardos teismo teisėjus Darių Kantaravičių, M. Bartninką ir Albiną Antanaitį.

M. Bartninkas teisininko išsilavinimą įgijo Vytauto Didžiojo universitete, yra dirbęs Marijampolės savivaldybės administracijoje, 2008 metais pradėjo dirbti Kauno apygardos teisme kaip teisėjo padėjėjas, 2013 metais tapo Kauno apylinkės teismo teisėju, 2016–2017 metais laikinai vadovavo Kėdainių apylinkės teismui, nuo 2017 metų dirba Kauno apygardos teisme, yra Teisėjų tarybos narys.

Šis teismas nuolatinio vadovo neturi nuo gegužės, kai tuometinis jo pirmininkas Nerijus Meilutis buvo paskirtas vadovauti Lietuvos apeliaciniam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
.....nu darbine patirtis solidi, 7 metus padirbejai ir į virsinykus....., nors ka bekalbet, kai studente narkomane teisingumo ministerijai virsininkauja, tai gal ir normalu

Puiku

Puiku portretas
Labai geras Prezidento pasirinkimas. Šis žmogus, nepaisant pakankamai jauno amžiaus, tikrai vertas šių pareigų. Sveikinimai ir sėkmės darbuose naujajam pirmininkui.

Apsiverksiu is dziaugsmo.kaimietis

Apsiverksiu is dziaugsmo.kaimietis portretas
Gal uzdraus teisejams imti kysius??
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių