Pereiti į pagrindinį turinį

„Metų kaunietės“ dalyvių dešimtukas

2017-02-13 08:21
DMN inf.

Šiandien – ta diena, kai skelbiame rinkimų "Metų kaunietė 2016" dešimtuko dalyves. Prieš tai norime padėkoti visoms trisdešimtuko dalyvėms ir apskritai visoms Kauno moterims, kurios visa savo esybe stengiasi kurti geresnę aplinką sau, savo vaikams ir visiems aplinkiniams.

Labai didžiuojamės, kad ir šiemet projektas kauniečiams suteikė galimybę susipažinti su trisdešimties pagarbos vertų moterų veikla, siekiais, talentais.

Džiaugiamės, kad projektas tapo svaria paskata apsidairyti ir atidžiau įvertinti tame pačiame mieste kuriančių, ugdančių, gydančių, gelbėjančių gyvybes ir tą daryti mokančių visus norinčius, ginančių, mylinčių ir padedančių susitaikyti, aktyviai siekiančių savo tikslo, padedančių geriau pažinti save ir savo miestą moterų nuopelnus.

Kartu tai tapo proga pasvarstyti, padiskutuoti apie kiekvieno mūsų galimą indėlį į miesto ir šalies gerovę.

Malonu stebėti, kaip ši prasminga jau 70-metį atšventusio dienraščio "Kauno diena" iniciatyva pagerbti miesto moteris, kurios neretai grožį ir gėrį kuria patyliukais, nesitikėdamos padėkų ir neprašydamos dėmesio, kasmet sulaukia vis didesnio kauniečių palaikymo.

"Diena Media News" vardu noriu padėkoti skaitytojams už labai aktyvų balsavimą. Ačiū balsavusiesiems internete ir SMS žinutėmis, ačiū ir tiems, kurie nepatingėjo pildyti popierinių kuponų ir juos nešti į redakciją ar siųsti paštu. Jūsų palaikymas svarbus ne tik moterims, dedančioms daug pastangų kurti geresnį, klestintį miestą, patrauklesnį gyventi, kurti, garsinti Kauną, bet ir mums visiems, besistengiantiems kuo plačiau skleisti gerumo, iniciatyvumo, pilietiškumo ir patriotiškumo virusą", – dėkojo "Diena Media News", leidžiančios "Kauno dieną", direktoriaus pavaduotojas Egidijus Žilinskas.

Skelbiame rinkimų "Metų kaunietė 2016" dalyvių dešimtuką:

gydytoja ir šokių mokytoja, teisėja ir konkursų organizatorė Dalia Vaikšnorienė,

gydytoja neurologė Kristina Laučkaitė,

vaikų globėja Eugenija Žilinskienė,

vargonų muzikos propaguotoja Dalia Jatautaitė,

Lietuvos moterų krepšinio lygos nugalėtojų komandos "Hoptrans-Sirenos" vadovė ir žaidėja Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė,

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkė Rima Zieniuvienė,

gaivinimo instruktorė gydytoja anesteziologė-reanimatologė Asta Ališauskaitė-Krikščionaitienė,

verslininkė, turizmo skatintoja Asta Kavaliauskaitė,

sunkiai sergančių žmonių slaugymo centro įkūrėja Irena Danielienė,

inovatyviausia šalies socialinių dalykų mokytoja geografė Loreta Latvienė.

Pirmadienį susirinksiančios garbingos specialiosios komisijos, kurios sudėtį jau skelbėme, nariai rinks finalinį "Metų kaunietės 2016" dalyvių šešetuką. Jį paskelbsime trečiadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų