Miesto vadovai atostogų dar nedėlioja

Vasaros atostogomis Kauno miesto savivaldybėje dar nekvepia. Miesto vadovai kol kas neturi konkretesnių planų nei kada atostogaus, nei ką per laisvas dienas veiks.

Tik Kauno meras Visvaldas Matijošaitis savaitę prieš birželio tarybos posėdį pailsėjo, tačiau kada ims kitas atostogas – dar nežino.

Vicemeras Andrius Palionis tikisi, kad šią vasarą pavyks pakeliauti motociklu. Tokį poilsį jis rinkosi ir pernai vasarą, tačiau tikslios atostogų datos dar nerezervavęs. Kada atostogaus šią vasarą nežino ir kitas mero pavaduotojas Mantas Jurgutis. Pagal pirminius planus, numatyta leisti laiką su šeima kur nors Lietuvoje.

Savivaldybės administracijos direktorius Tadas Metelionis žvalgosi į poilsį rugpjūtį. Tuomet galbūt, kaip ir A.Palioniui, pavyks motociklu aplankyti įdomias vietas. Jo pavaduotojas Gedeminas Barčauskas atostogas susiplanavęs birželio pabaigoje–liepos pradžioje, bet ką šiuo laiku veiks, neatskleidė. Kiti administracijos direktoriaus pavaduotojai Paulius Keras ir Eglė Andiuškienė taip pat viešai savo atostogų planų neįvardijo.

Kauno miesto taryba į posėdį rinksis liepos 19 d., po jo galės ilsėtis, nes du mėnesius posėdžiai nevyks. Žinoma, komitetų posėdžių būna ir vasarą, tačiau įpratai svarbiausi darbai nukeliami rudeniui.

Posėdžiai: miesto taryba posėdžiauti dar rinksis liepą, o tada bus dviejų mėnesių pertrauka. (Justinos Lasauskaitės nuotr.)

Personalo valdymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Jurgita Kvedaravičienė, atliekanti skyriaus vedėjo funkcijas, „Kauno dienai“ nurodė, kad statistiškai daugiausia savivaldybės darbuotojų atostogauja liepą.

„Didžioji dalis atostogas jau susiplanavo, susiderino su kolegomis ir pasižymėjo jas sistemoje. Kasmetinių atostogų grafikus reikėjo pateikti iki gegužės 1 d. Žinoma, yra darbuotojų, kurių planai netikėtai pasikeičia ir jie atostogas susiplanuoja iš naujo, tačiau tokių darbuotojų nėra daug“, – apie tai, kad specialistai drausmingiau planuoja vasaros atostogų laiką, nurodė J.Kvedaravičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Na tikras šau nuolis kiek stiklainių pinigų prikonservavo??????

Kol jus miegate, seimas jums ruosia konslagerius

Kol jus miegate, seimas jums ruosia konslagerius portretas
facebook. com/remigijusetp/videos/o-kaip-j%C5%ABs-m%C4%85stote-apie-visa-tai-kas-pasakyta-video-filmuke-%C5%BEinoma-b%C5%ABt%C5%B3-gerai-ka/1598318427230611/

stasė

stasė portretas
ŠAUNUOLIS MERAS. kAUNAS ĮGAVO VAIZDA JO DĖKA. MERE NEPALEISKIT VAIRO,MES JUMIS TIKIM!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių