Nuo Kauno vilniečiams – vinilinės plokštelės: nusidriekė didžiulės eilės

  • Teksto dydis:

Paupio turguje – žmonės su vinilais. Lauke – didžiulės eilės. Kauno miesto savivaldybė nusprendė, kaip ir kasmet, pasveikinti Vilnių su gimtadieniu, ir šį kartą dovana – „Baltojo Kiro“ daina vinilinėje plokštelėje su atlikėjo autografu, praneša LNK.

Žmonės atėjo per pietų pertrauką, lupo plastikines pakuotes, kad galėtų pasirašyti dainų autorius. Sakė, kad naudojasi galimybe. Dovanų atėjo kartu ir su kolegėmis. Linkėjo Vilniui dar bent 700 metų, kad visi atšvęstų, vilniečiams toliau mylėti miestą, nenustoti svajoti.

Vilniečiai dėkingi Kaunui už tokią dovaną.  Apie dovanas vilniečiams plačiau papasakojo Kauno miesto mero patarėjas Tomas Jarusevičius.

– Ar išbandėte šią plokštelę? Ar turite namuose patefoną?

– Tikrai taip. Tai trys muzikiniai kūriniai. Tikrai teko patikrinti, kaip jie skamba ir skambės per 700 metų Vilniaus jubiliejų. Viskas puikiai.

– Žmonės pastebėjo, kad Kaunas keičia plokštelę. Iki šiol kviesdavo atvykti pas save, o dabar patys atvažiavote.

– Visa ši graži kampanija ir gražūs sveikinimai tęsiasi nuo 2017 m. Pradžioje kvietėme vilniečius atvykti, pamatyti besikeičiantį Kauną, sudalyvauti ekskursijoje, susėsti prie bendro vakarienės stalo pas kauniečius namuose. Vis dėlto 700 metų pernelyg solidi proga, kad neišnaudotume jos ir neatvyktume pamatyti, kaip gražią sukaktį pasitinka sostinė. Kaunas atvyko, pamatė, liko kupinas gražiausių įspūdžių.

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

 

 

Kalbintas dainų autorius taip pat džiaugėsi Kauno suteikta galimybe:

– Man didelis džiaugsmas tokią ypatingą dieną rankose laikyti tokį gražiai išleistą vinilą.

– Koks buvo įspūdis, reakcija, kai Kauno savivaldybė pakvietė prisidėti prie iniciatyvos?

– Malonu, kad Kauno savivaldybė turi gerų iniciatyvų, idėjų. Susiburia ir padaro, skiria laiko, energijos ir finansų. Didžiulė pagarba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

turiu

turiu portretas
kobzono plokstele-simboliskai-tik 20eu

Antanas.

Antanas. portretas
Snobai kauniečiai, nuo Pilsudskio laikų. Prisipirko, o grotuvą kur gaus?

ŠAUNU

ŠAUNU portretas
Kaunas yra Kaunas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių