Pereiti į pagrindinį turinį

Pamirštas duobes žada užlopyti

2016-05-03 10:36

Kauno rajono Mastaičių gyventojai skundžiasi, kad kelininkai pamiršo duobes vienoje pagrindinių gyvenvietės vietų. Tuo tarpu rangovas tikina, kad netrukus mašinoms pavojų keliančių kiaurymių nebeliks.

Į „Kauno dienos“ redakciją kreipėsi Mastaičių gyventojai. Jie tikino, kad vos atšilus orams, Garliavos gatvėje kelininkai pradėjo ruošti kelio dangą kosmetiniam remontui. Pavasario pradžioje sutrupėjęs asfaltas buvo išfrezuotas ir duobės paruoštos pakloti naujai dangai. Deja, gyventojams teko laukti, kol kelininkai į Mastaičius sugrįš, nes, anot jų, išpjauto asfalto ertmės buvo paliktos likimo valiai.

Vairuotojai pasakojo, kad tokios duobės aštriais kampais ne tik pjausto padangas, laužo automobilio važiuoklę, bet taip pat nesuteikia jokio komforto važiuojant į namus ar į darbą.

„Tai – Garliavos gatvės slalomas. Ratlankiai jau antrą kartą lyginami“, – pasipiktinimo neslėpė Mastaičių gyventojai.

Atsiųstose skaitytojų nuotraukose matyti išgremžtos duobės, esančios nedideliu atstumu viena nuo kitos. Jos užima nuo maždaug 30 centimetrų iki beveik metro pločio.

Vairuotojai sako, kad kai buvo senosios duobės, tada dar buvo galima važiuoti. Automobiliai siūbuodavo, taip pat kentėdavo važiuoklė, tačiau nebūdavo baisu visiškai sudaužyti savo turtą. Juolab kad jokių įspėjamų ženklų apie vykdomą gatvės remontą nebūta.

Žurnalistams pasidomėjus šia situacija, buvo atsakyta, jog gyventojų bėdos jau sprendžiamos. Kauno rajono savivaldybės Kelių ir transporto skyriaus vedėjas Tautvydas Tamošiūnas paskambino gatvę remontuojančiam rangovui ir gavo vietinius gyventojus džiuginantį atsakymą.

„Rangovas sakė, kad kelininkai šiandien tvarko duobes, tikimasi, kad šiandien ir užbaigs“, – kalbėjo T. Tamošiūnas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų