Paskubėkite užsiprenumeruoti didžiausią dienraštį „Kauno diena“

  • Teksto dydis:

Kava išsinešti ir naujienos telefonu greičiau, tačiau lėtas laikas su puodeliu ir laikraščiu rankoje – nepamainomas. Prenumeruokite dienraštį „Kauno diena“!

Keliaudami po senąsias Europos šalis atkreipkite dėmesį į žmonių ryto rutiną. Nors didieji prekybos centrai bandeles, pyragus ir duoną parduoda perpus pigiau, dalis vietinių skuba į nedidukes šeimų kepyklėles, kur kiekvieną mielinį gaminį rankomis minko ir su didele meile į krosnį pašauna patys šeimininkai. Lankytojai vienbalsiai patvirtintų, kad kepyklėlių slenkstį kasryt mina ne tik dėl cukruotų riestainių ar traškių prancūziškų batonų. Čia jie pasimėgauja kava, nugirsta, kaip gyvena kaimynai, o versdami tik ką iš spaustuvės atkeliavusio laikraščio puslapius sužino miesto ir pasaulio naujienas. Dažniausiai tokiose kepyklėlėse ryto laikraščių būna po kelis komplektus – lankytojams turi pakakti ne tik gardžių kepinių, karšto gėrimo, bet ir spaudos! Vartydami šiugždančius laikraščius, žmonės pamiršta, kad pasaulis, kaip dauguma teigia, priklauso internetui. Nebelieka skubėjimo, tik lėtas laikas su savimi ir tekstų autoriais. Tokias pat tradicijas Kaune kuria ir seniausias, nuo 1945-ųjų leidžiamas miesto dienraštis „Kauno diena“ – net penkis kartus per savaitę leidžiamas didžiausias laikraštis Lietuvoje.

Žmonės skaito su ryto kava ar vietoje jos. Skaito lūkuriuodami už odontologo kabineto durų arba kirpėjos kėdėje. Skaito vakarais, kai nepakanka dienos šviesos, o ant naktinio stalelio reikia įžiebti lempą. Skaito net tada, kai nėra laiko ilgam skaitymui – akimis permeta antraštes ir, regis, žino, kas svarbaus nutiko aplink juos.

Džiaugiamės ištikimais dienraščio skaitytojais, kurie mums rašo, skambina, diskutuoja, kelia klausimus, kritikuoja ir giria.

„Džiaugiamės ištikimais dienraščio skaitytojais, kurie mums rašo, skambina, diskutuoja, kelia klausimus, kritikuoja ir giria. Esame dėkingi už pasitikėjimą ir už tai, kad jūsų dėka mes galime toliau augti“, – už ilgametę draugystę miestiečiams dėkojo bendrovės „Diena Media News“, leidžiančios „Kauno dieną“, direktorius Tadas Širvinskas.

Nors vyrauja nuomonė, kad spaudos padėtis šalyje nėra pati geriausia, dienraščio populiarumas ir prenumeratos akcijos rezultatai, anot bendrovės vadovo, įrodo, kad kokybiškos žiniasklaidos poreikis išlieka, o „Kauno dienos“ formatas skaitytojams patinka.

Laikraštyje, kuris skaitytojus pasiekia penkis kartus per savaitę – ne tik naujausios žinios apie įvykius mieste, Lietuvoje ir pasaulyje, redakcijos skiltys, specialistų nuomonės, bet ir kassavaitiniai teminiai priedai: „Ekonomika“, „Santaka“, „Namai“, „Gera diena“, „TV diena“, „Kauno rajono diena“. Prenumeratoriams dovanojamas ir keturis kartus per metus leidžiamas žurnalas „Sveikata“, kurį galima įsigyti spaudos platinimo vietose. Kas mėnesį bendrovė su partneriais leidžia ir  vienintelį didžiausią nemokamą miesto kultūros žurnalą Lietuvoje „370“, kuris platinamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Marijampolėje, Palangoje, Birštone, Utenoje, Druskininkuose, Tauragėje ir Anykščiuose.

Šie leidiniai, anot T. Širvinsko, ypač populiarūs tarp skaitytojų.

„Kauno dienos“ redakcijos kolektyvas kviečia tęsti draugystę, o tuos, kurie dar netapo ištikimais dienraščio skaitytojais, pasinaudoti paskutine galimybe ir iki birželio 30 dienos užsisakyti metinę „Kauno dienos“ prenumeratą su akcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

turint

turint portretas
interneta nezinau koks budulis gali uzsisakyti ta kauno diena, tai pats neidomiausias ir bemoksliu zurnaliugu leidziamas laikrastis, as jei noriu ka nors geresnio paskaityti tai skaitau Respublika, Vakaru ekspresa, karsta komentara, o ne ta ukru liaupsinama laikrasti. uz dyka ir tai neimciau, nebent peciu uzkurti

XXI amžius

XXI amžius portretas
Darykit e versija saugokit medzius !

Dar bašlius moket?

Dar bašlius moket? portretas
Putkos kimo ir bulbašo tribūna
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių