Pereiti į pagrindinį turinį

Permainos savivaldybėje nuskriaudė ne visus

2009-06-01 19:17
Permainos savivaldybėje nuskriaudė ne visus
Permainos savivaldybėje nuskriaudė ne visus / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Nuo pirmadienio Kauno miesto savivaldybėje darbas organizuojamas pagal naują struktūrą. Reorganizacija leido sumažinti etatų skaičių, bet kai kuriems ji buvo naudinga.

Pirmadienį įsigaliojo nauja savivaldybės administracijos struktūra, kurioje nerasta vietos keliems ne vienerius metus veikusiems skyriams ir poskyriams. Kai kurie išnyko, daug skyrių kardinaliai pakeitė pavadinimus.

Permainos leido atsisakyti 40 etatų. Dabar savivaldybės koridoriais vaikšto 887 tarnautojai.

Permainų vėjai nuskriaudė toli gražu ne visus. Pavyzdžiui, savivaldybės Tarybos sekretorius Dainius Ratkelis greičiausiai vadovaus naujai įsteigtam Teisės departamentui. D.Ratkelis yra dirbęs specialistu Teisės skyriuje, kuris, po reorganizacijos, tapo pavaldus departamentui.

„Gaila, kad tenka paleisti mano komandos žmogų, bet ką padarysi, kad jo reikia administracijai. Jo kompetencija abejoti neverta“, - kalbėjo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

D.Ratkelį pavaduos ne vienerius metus su A.Kupčinsku dirbusi Rasa Labulytė.

Savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas neatmetė galimybės, kad vėliau etatų skaičius mažės dar ne kartą. Jam šiuo klausimu patarinės naujai įsteigtas Viešosios vadybos ir strategijos poskyris, kuriam vadovauja mero patarėjos konservatorės Editos Gudišauskienės brolis Andrius Cechanavičius. 

Daugiau apie tai skaitykite antradienį „Kauno dienoje“. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų