Moters dieną – pareigūnų dėmesys Kauno vairuotojoms: stabdė ne bausti, o dovanoti šypsenas

  • Teksto dydis:

Kovo 8-ąją – Tarptautinę moters dieną dailiosios lyties atstovių vairuojamos transporto priemonės Kauno apskrityje pareigūnų buvo stabdomos ne tikrinti ir bausti, o dovanoti šypsenas įteikiant tulpių žiedus.

Tokia tradicija tęsiama jau daugiau kaip penkerius metus. Nors pandemija ir kausto šalį, šiemet jos nutraukti nenorėta, tačiau gėlių žiedai vairuotojoms įteikti kiek kitaip nei anksčiau – laikantis atstumo ir mūvint pirštines, kad gerų emocijų nenustelbtų baimė.

„Moterų veidus papuošė šypsenos. Sklido abipusės teigiamos, šiltos emocijos. Nors galbūt daugelis vairuotojų damų ir įtaria, kokiu tikslu jas Kovo 8-ąją stabdo pareigūnai, tačiau tikrai pasitaiko ir tokių, kurios nustemba. Ši reakcija tikrai žavi – pareigūnams labai malonu nustebinti moteris“, – pasakodama šyptelėjo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Kauno policijos nuotr.

Pasak jos, visoje Kauno apskrityje buvo išdalyta apie tūkstantis tulpių žiedų, praskaidrinusių pirmadienio rytą transporto priemones vairuojančioms dailiosios lyties atstovėms. Apie 500 laimingųjų, apdovanotų šypsenomis, – Kauno mieste. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

P

P portretas
Pinigai tai mokėtoju svetimom rankom žarijas žarsto

Uo

Uo portretas
Per karantina prisidirbo o dabar lenda i užpakali moterim o ūž kieno pinigus

kokios dar mentovskos

kokios dar mentovskos portretas
sypsenos pro kaukes-bbd
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių