Pirmasis Ringaudų trynukių gimtadienis

  • Teksto dydis:

Spalio 29 d. Ringauduose gyvenančios sesės Aiva, Liepa ir Luna atšventė savo pirmąjį gimtadienį. Trynukes su pirmuoju gimtadieniu pasveikino ir Kauno rajono savivaldybės vadovai.

Mergaitės per metus gerokai ūgtelėjo, nors, kai gimė, nesvėrė nė 2 kg. Trynukių mama Laima Jankauskienė pasakojo, kad mažylės auga kaip visi vaikai ir keičiasi labai greitai.

„Jų charakteriai jau dabar skirtingi. Liepa yra pati ramiausia, Aiva – smalsiausia ir mieliausia, labai mėgsta glaustytis, o Luna yra triukšmingiausia iš trijų seserų ir didžiausia kovotoja. Ji mažiausia, matyt, todėl kovoja, kad gautų daugiau dėmesio“, – šiltai apie savo dukras pasakojo Laima.

Mergaitės neidentiškos, tačiau jas sieja stiprus ryšys. „Jos turi savo kalbą, kartu dūksta, maudosi. Jeigu viena verkia, kitos ją palaiko“, – anūkėmis džiaugėsi senelis Viktoras.

Auginti mergaites padeda Laimos tėvai. Moteris neslėpė: jeigu ne seneliai – viena prapultų, juk vienu metu reikia pamaitinti, aprengti, išmaudyti ar užmigdyti ne vieną, o tris vaikus.

Senelis Viktoras didžiuodamasis užsiminė, kad kai tik atvažiuoja pas anūkes, tarp sesių vyksta lenktynės, kuri pirma atsisės seneliui ant kelių. „O vietos ant kelių visada užtenka visoms trims“, – patikino jis.

Atvykę svečiai itin sudomino mažyles, kiekviena išsirinko, su kuo norėjo pažaisti arba kas ją palaikys ant rankų.

„Mergaitės nebijo svetimų žmonių, priešingai – jos smalsios ir draugiškos, o man didžiausia atgaiva, kai galiu kad ir akimirką pailsėti. Auginti iškart tris vaikus nelengva, tačiau jos – didžiausias mano turtas“, – atviravo jauna mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
tikrai mamai sunku ,o kur tetis

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Šaunuoliai tėvai ir mergaitės,sveikatos ir daug džiaugsmo jiems..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių