Po visą miestą išsibarsčiusios šventinės dekoracijos džiugina kauniečius

  • Teksto dydis:

Įvairiose miesto vietose jaukumą kuria tūkstančiai švieselių, iškabintų ant stulpų, medžių, tiltų ar centrinių fontanų. Šiemet kalėdinių dekoracijų Kaune yra gerokai daugiau – nušvito ne tik centrinės vietos, bet ir atokesnių rajonų lankytini objektai.

Kauniečiai ypač gerai įvertino Vaidoto gatvės papuošimus. Čia kiekvieną apšvietimo stulpą apraizgė geltonų lempučių girliandos. Kadangi ši gatvė siauresnė nei prospektas, čia švieselių upė suteikia ypatingą jaukumą.

Praeiviai jau stabteli ir prie centrinių fontanų. Tiek laisvės alėjoje, tiek Steigiamojo Seimo aikštėje esantys fontanai dabar spinduliuoja šventinėmis čiurklėmis, padarytomis iš švieselių. Kalėdinius atvirukus šeimos ruošia ir ties Kauno miesto savivaldybe. Čia gėlių klombose įsitaisė ne tik žaliaskarės, bet ir iš šakų padaryti briedžiukai, kuriuos apšviečia geltonos spingsulės.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Pasivaikščioti malonu ir šventiškai papuoštame Santakos parke, snaigės šiemet papuošė ir Kalniečių bei kitų parkų apšvietimo stulpus. Visi miesto tiltai taip pat skleidžia šventinę nuotaiką, tad kviečiame pasigrožėti kalėdinio Kauno vaizdais.

Vilmanto Raupelio nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ina

Ina portretas
Ačiū kas puošėtė! Kaunas nuostabiai papuoštas.

cha

cha portretas
O tai kaip su vartojimo mažinimu ir tarša?Ar toks energijos švaistymas (ir pinigų) suderinama su pasaulio pabaiga?

INFO

INFO portretas
COVID-19 STRATEGIC PREPAREDNESS AND RESPONSE PROGRAM AND PROPOSED 25 PROJECTS UNDER PHASE 1
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių