Prie apleisto restorano riogso automobilis be ratų

Sovietmečiu romantiškas ir modernia architektūra garsėjęs Kauno restoranas „Trys mergelės“  jau daug metų stovi be gyvybės ženklų – apleistas, apdegęs ir apgriuvęs. Prie pat buvusio restorano sienos prieglobstį rado ir seniai niekur nevažiuojantis lengvasis automobilis „Ford“.

„Gyvenu M.Riomerio gatvėje, netoli buvusio restorano „Trys mergelės“. Jau pripratau prie jo baisaus vaizdo. Tačiau stebina, kad visai šalia pastato stovi kažkieno paliktas automobilis „Ford“.  Jis šioje vietoje dar nuo pavasario. Anksčiau automobilis riogsojo apdulkėjęs, nuleistomis padangomis. Dabar jis – be visų keturių ratų. Negaliu pasakyti, kada dingo ratai, bet jau senokai. Su kaimynais juokaujame, kad apleistą restoraną „puošia“ automobilis be ratų“, - praėjusią savaitę portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietė.

Anksčiau automobilis riogsojo apdulkėjęs, nuleistomis padangomis. Dabar jis – be visų keturių ratų.

Moteriai keista, kad nevažiuojantis, be ratų „Ford“ niekur neišgabenamas.

„Sutvarkyti ar nugriauti buvusį restoraną jo savininkui nėra paprasta, tą puikiai suprantu. Tačiau kodėl niekas nepasirūpina liūdną vaizdą dar labiau darkančiu automobiliu? Nemanau, kad jį išgabenti yra sudėtinga“, - teigė M.Riomerio gatvės gyventoja.

Mūsų portalas apie apleistą restoraną „Trys mergelės“ rašė praėjusių metų birželio pradžioje. Jau tada prie statinio sienos mačiau šį „Ford“ automobilį. Jis tuo metu dar buvo su visais ratais. Šalia riogsojo dar viena apleista mašina, kurios dabar nebėra.

Vasarą automobilis dar buvo su ratais

Šiandien apsilankiau prie buvusio legendinio Kauno restorano. Minėtas „Ford“ automobilis be ratų vis dar buvo įprastoje vietoje.

„Trims mergelėms“ bankroto byla buvo iškelta dar 2003 metais. Daugiau nei prieš dešimtmetį viena bendrovė išsinuomojo restorano pastatą ir jame įkūrė naktinį klubą „3M“. Vis dėlto jis gyvavo neilgai ir dėl menko populiarumo savo veiklą nutraukė.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaRestoranas Trys mergelėsautomobilis be ratųM.Riomerio gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

C'est la vie

C'est la vie portretas
Neseniai klausiau, kaip Šiaulių miesto savivaldybės direktorius aiškino, kad jie rimtai užsiims tokių lūženų naikinimu (jų vertė apie 100 eurų, atiduodant išardymui). Sakė, pirmiausia rasime savininką, (jei yra registracijos nr. tai bus nesunku), tada jam išsiūsime įspėjimą apie nenaudojamą jo automobilį. Po kelių mėnesių - antrą įspėjimą, su grasinimu, kad jis po trijų mėnesių neteks šitos griuvenos. Ir dar po to reikia ten kažkokių procedūrų... Tuomet po metų ar pusantrų,. jei viskas taip ir bus, kaip radome, nuvešime automobilį į laužyną ar išardyti. Pasirodo, kad jei laikaisi visų su nuosavybe susietų įstatymų, galima susikurti sau ilgą nieko nedarymo kelią....

sdr

sdr portretas
kas meno nesupranta

manau

manau portretas
Puikiausias Kauno miesto rajonas, kurortinis.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių