Senasis Karmėlavos stadionas sulaukė statybininkų

  • Teksto dydis:

Gegužės 26 d. Karmėlavos Balio Buračo gimnazijos stadione futbolo klubo „Hegelmann Litauen“ jaunieji sportininkai įmušė į vartus simbolinį įvartį, o Kauno rajono meras Valerijus Makūnas davė startą rekonstrukcijos darbų pradžiai.

Karmėlavos Balio Buračo gimnazijos direktorė Rima Kuktienė sakė, kad naujajame stadione bus galima žaisti ne tik futbolą – čia suprojektuotos ir krepšinio bei tinklinio aikštelės, bėgimo takai.

Naujajame stadione bus galima žaisti ne tik futbolą – čia suprojektuotos ir krepšinio bei tinklinio aikštelės, bėgimo takai.

Konkursą laimėjusios statybų bendrovės „Dylas“ atstovai patikino, kad atnaujintą ir modernizuotą stadioną bendruomenei perduos jau šiemet.

Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas Romas Pikčilingis dėkojo Kauno rajono savivaldybei už skiriamą dėmesį futbolui. „Per metus modernizuojate net po kelis stadionus, nespėjame skaičiuoti – tikras proveržis“, – šypsojosi R. Pikčilingis.

Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas Romas Pikčilingis/Kauno rajono savivaldybės nuotr.

„Karmėlava turi gilias sporto tradicijas, čia užaugo ne vienas žymus sportininkas. Futbolo klubas „Neris“ irgi turi gražią istoriją, todėl ši diena – ilgai laukta. Tikiu, kad naujame stadione atsiras vietos įvairioms sporto šakoms, o ateityje jis pasitarnaus ir „Hegelmann“ futbolo akademijai“, – kalbėjo V. Makūnas.

Karmėlavos seniūnė Violeta Armolaitienė patvirtino, kad bendruomenė laukia ne tik šio stadiono, bet ir kitų suplanuotų objektų – ypač Ramučių daugiafunkcio centro su laisvalaikio sale ir darželiu, parko.

 

Karmėlavos Šv. Onos bažnyčios klebonas Virginijus Veprauskas/Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Karmėlavos Šv. Onos bažnyčios klebonas Virginijus Veprauskas palaimino būsimuosius darbus, kviesdamas visus melstis, kad „sveikame kūne būtų sveika ir siela“.

Kauno rajono savivaldybė sėkmingai vykdo stadionų ir sporto aikštynų modernizavimo programą. Per keletą metų atnaujinti Ežerėlio, Vilkijos, Neveronių, Jonučių, Linksmakalnio, Čekiškės, Domeikavos sporto aikštynai, o Garliavoje įrengtas tarptautinius reikalavimus atitinkantis futbolo stadionas.

Rekonstrukcijos darbai vyksta Karmėlavoje, Zapyškyje ir Babtuose, planuojama modernizuoti Raudondvario gimnazijos stadioną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karkazai

Karkazai portretas
Smagu girdėti, nes Karmėlavai labai reikia stadiono

futbolistas

futbolistas portretas
va prasideda MAkuno cirkas , dar nespejo darbininkai ikelti kojos o jau pagyros vyksta ir dabar dar koki 100 staripsniu apie ta pati rasys ir kuo toliau tuom daugiau RAMINTA POPOVIENE PASIRODIS :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių