Šią savaitę Kaunas baigs šildymo sezoną?

  • Teksto dydis:

Šiais metais gamta atsiuntė neįprastą pavasarį. Gegužės mėnesį sninga, o kartu vis dar ir šyla radiatoriai. Tačiau, jei oro sąlygos leis, planuojama šildymo sezoną baigti dar šią savaitę.

Būsto administravimo, modernizavimo ir energetikos skyriaus vedėjas Raimundas Endrikis portalui kauno.diena.lt teigė, kad šiuo metu planuojama mieste šildymo sezoną baigti šios savaitės antroje pusėje.

„Kol kas šildymas įjungtas visiems – tiek gyventojams, tiek įvairioms įstaigoms. Tačiau jei staigiai atšils, šildymas bus išjungtas visiems“, – komentavo specialistas.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba prognozuoja, jog Kaune artimiausią parą šiluma dar nedžiugins. Numatoma, kad ateinančią naktį Kaune bus apie 1-3 laipsnius šilumos. Antradienį vakare padės šilti. Prognozuojama, kad dieną bus apie 10-12 laipsnių šilumos, o naktį – apie 8 laipsnius.

Artėjant savaitgaliui oras turėtų dar labiau sušilti ir vidutinė paros temperatūra siekti apie 10 laipsnių šilumos. Tačiau prognozės dar gali keistis. Jei temperatūra išliks vėsi, neatmetama, kad dar ir šildymo sezono pabaiga bus atidėta kelioms dienoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama

Mama portretas
Tik nejuokaukik, su leliukais ką daryti reikės, juk šalta dar.. Vėl nuo drėgmės ir šalčio pusę buto pelėsis atsiras..

ne šią savaitę

ne šią savaitę portretas
o pagal higienos normas, koks bus paros temperaūrų vidurkis.

Taigi

Taigi portretas
Pripažinkim,kad šiais metais labai šaltas pavasaris.Yra nustatytos higienos normos kada tik esant tokiai ar tokiai temperatūrai atjungiamas šildymas,tad jų ir reikia laikytis.Jeigu nesilaikysit šių įstatymų,tai kodėl turiu laikytis kitų pvz.:nešiūkšlinti,neiti per gatvę kur noriu,dėvėti kaukės...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių