Šventė prasidėjo: į Kauno kalėdinės eglės įžiebimą susirinko tūkstantinė minia

Švenčių ir renginių pasiilgę kauniečiai ir miesto svečiai į Rotušės aikštę pradėjo rinktis dar prieš eglutės įžiebimą. Nesibaigiantys žmonių srautai Senamiesčio gatvelėmis byloja, kad Kauno eglutės įžiebimą stebės pilna Rotušės aikštė.

Vieni į šventę atkeliavo nuo Vilniaus gatvės, ji – tik atnaujinta ir papuošta auksu tviskančiomis eglutėmis. Kauniečiai tikino, kad kelias iki Kalėdų suteikia vilties.

„Labai gražu. Visa gatvė eglutėmis papuošta, geltonos lemputės duoda daug jaukumo“, – kalbėjo į šventę su vaikais einanti Kotryna.

„Seniai tiek žmonių nematėme. Visi vieni kitų pasiilgę. Šiaip nesu labai didelis minių gerbėjas, bet šį kartą nesusilaikiau, nes tikrai seniai koncerte buvau. Be to, tai, ir proga susitikti su senai matytais draugais“, – tikino vienas iš penkių draugų kompanijos užkalbintas vaikinas.

Kiti į Rotušės aikštę žygiavo nuo Kauno pilies, matėsi ir nemažai žmonių, ateinančių nuo Vytauto bažnyčios. Atrodė, kad iš visų Senamiesčio gatvelių kauniečiai keliauja prie eglutės sušilti, mat žmonių gausoje tikrai bus šilta.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Eglutės įžiebimo metu ribojamas automobilių eismas, tad patogiausia čia atvykti – viešuoju transportu ir nuo stotelės keliauti pėsčiomis.

Primename, kad tiesioginę Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo šventę galima stebėti ir šiltai įsitaisius namuose. Tiesioginė renginio transliacija portale kauno.diena.lt prasidės nuo 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

<<KAUNO MERAS LABAI GERAS IR NEPAVYDĖKIT

&lt;&lt;KAUNO MERAS LABAI GERAS IR NEPAVYDĖKIT portretas
EGLE DŽIAUGIASI NE TIK PER ĮŽIEBIMĄ B ,BET IR KIEKVIENĄ DIENELĘ,NES YRA LABAI SKONINGAI IR GRAŽIAI PAPUOŠTA.BUVO SKELBTA ,KOKIĄ EGLĘ NORIM MATYTI---BRANGIĄ AR PIGIĄ.. .EGLĖ KUR KAS PIGESNĖ NEGU PRAEITAIS METAIS ...DIDELIS AČIŪ MERUI IR TEN DIRBUSIEMS..ŠAUNŪS ESAT IR PROTINGI IR KŪRIBINGI....DAUG KAS SAKO JOG MUMS ,KAIP IR ŠIRVINTAMS PASISEKĖ .TURIM NUOSTABIUS MERUS....

Jonas

Jonas portretas
Būtų įdomu kiek kainavo šis šedevras

To-anonimui.

To-anonimui. portretas
Manau,kad po anonimo kaukę,slepiasi Minedas.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių