Tarp Vilniaus ir Kauno kursuos 40 traukinių reisų: atnaujinami tvarkaraščiai

Sekmadienį atnaujinami traukinių tarp Vilniaus ir Kauno tvarkaraščiai.

Kaip skelbia „Lietuvos geležinkeliai“, maršrutu Vilnius–Kaunas per dieną kursuos 40 traukinių reisų: 19 iš Vilniaus ir 21 iš Kauno.

Pasak geležinkelių, naujieji tvarkaraščiai sudaryti taip, kad kuo daugiau keleivių galėtų ne tik kasdien traukiniu vykti į darbus, mokymo įstaigas ir grįžti iš jų, bet rinktųsi saugų ir ekologišką keliavimo būdą savaitgalio bei laisvalaikio išvykoms.

Pagal naujuosius tvarkaraščius, iš Vilniaus pirmasis traukinys link Kauno darbo dienomis pajudės 3.40 val. Paskutinis traukinys iš Vilniaus Kauno kryptimi visomis dienomis išvyks 21.10 val.

Iš Kauno pirmasis traukinys link sostinės pajudės 4.20 val., o paskutinis – 22.45 val.

Tvarkaraščiai atnaujinami pirmadienį atkūrus tiesioginį susisiekimą tarp dviejų didžiųjų Lietuvos miestų po pagrindinių europinės vėžės geležinkelio „Rail Baltica“ statybos darbų pabaigos.

Iki tol nuo gegužės iš Vilniaus Kauno kryptimi vykę keleiviai turėjo lipti Palemone.

Vilnius–Kaunas bilietų kainos nesikeis ir liks tokios pačios, kokios buvo anksčiau – nuo 4,80 iki 7 eurų.

Kartu su tiesiogine jungtimi traukiniu Vilnius–Kaunas grįžta ir maršrutas Kaunas–Šiauliai savaitgaliais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

varnui

varnui portretas
Tarp Rygos ir Jelgavos yra 45 km,tarp Vilniaus ir Kauno-102 km,tad važiuotų irgi virš valandos ir Latvijoje . Kinijoje traukiniai 100 km atstumą nuo stoties iki stoties nuvažiuoja per maždaug 20 minučių.

varnas

varnas portretas
nepikt bet tik toki plana būtų galima pasiulinti, matant kaip veikia reisai mūsų broliu latviu, juk ten eina į riga iš elgavos električka ir atgal į elgava mažiau kaip per pusvalandi užtrunki keli, traukinukai minšti patogus sėdi kaip lektuve, jokio vargo ir bilietas per puse pigiau, kaip mūsų geležinkelio ponu, gerai o kur nuolaidos pensininkams neteko matyti nei vaiku nei invalydu nematyti, o kaina jau nurodyta iš lubu, ir sėdi dydis meras ir žiūri pro langeli, kaip faina traukiniu reisu važjuoti, bet kodėl panaikino darbininku traukinuka tarp jonavos ir kauno kur kas diena kursavo ir tenkino dirbančius, o dabar tik marijampoles traukinukas buves jonavos kursoja, kodėl, juk fokusas nr, 1, buvo ir liko, mūsų bebru komandoj, mes atsilikome ir nuo estu ir nuo latviu, jau seniai, juk ir piarnu į talyna ir kursoja ir ten yra kuo pasižiūrėti, kokio lygio kainos, ir pensininkas nepamirštas nolaidomis,

Geriausias darbo pasiūlymas

Geriausias darbo pasiūlymas  portretas
Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti intternetu iš savo namų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau šokiruota, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai siekia 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau ........................>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių