Trynukėms iš Ringaudų – dveji: mergaites pasveikino ir V. Makūnas

  • Teksto dydis:

Ringauduose gyvenančios trynukės Aiva, Liepa ir Luna spalio 29 d. atšventė savo 2-ąjį gimtadienį. Sesutes su švente pasveikino ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, atvežė mergaitėms dovanų.

Trynukių mama Laima Jankauskienė pasakojo, kad mažylės, kurios neidentiškos, per metus paaugo, išryškėjo ne tik jų skirtingi veido bruožai, bet ir charakteriai, sustiprėjo jas siejantis ryšys.

„Augau su broliu, bet tokio ryšio kaip mano mergaitės, niekada nebuvo. Neseniai su Aiva gulėjome ligoninėje, tai namuose likusios dukrytės labai liūdėjo, nuolat ieškodavo sesutės. Jeigu viena iš jų nenori valgyti, tada visos nevalgys, jeigu kažkuri nenori rengtis – tai ir kitos ožiuojasi“, – pasakojo mergaičių mama.

Aiva yra ramiausia iš sesių ir charakteriu panašiausia į mamą, bet pagal veido bruožus į mamą panašiausia Liepa, o Luna – drąsiausia. „Liepa yra močiutės mergaitė, manęs jai visai nereikia, nuolat būna pas mano mamą ant rankų“, – sakė Laima.

Laimai dukreles auginti padedantys jos tėvai Zita ir Viktoras juokauja, kad dirba dviem etatais. „Kažkada galvojome, kad užauginę savo vaikus daugiau keliausime, skirsime laiko sau, pomėgiams. O dabar džiaugiamės, kad galime padėti dukrai. Nelengva vienai auginti tris vaikus“, – sakė močiutė.

Trynukės nuo rugsėjo jau lanko darželį Ringauduose, bet kol kas eina į jį nenoriai. „Pirmą kartą, kai nuvedžiau dukreles į darželį, namie buvo taip tylu ir ramu – negalėjau patikėti, kad galiu ramiai išgerti kavos puodelį“, – užsiminė Laima. Moteris lapkritį grįžta į darbą, dirbs vadybininke.

„Vienai auginti iškart tris vaikus nelengva, tačiau jos – didžiausias mano turtas“, – atviravo jauna mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

audra

audra portretas
Tai tetis parazitas Matyt isleke pas ta ,kuri neturi vaiku Saunuoliai seneliai prabegs keleri metai ir visi atsikvepsit . Saunuole mociute o mamai stiprybes

varge

varge portretas
tai kaip ji budama viena pagimde net 3 mergaites, o tai vyras pamates kad 3 gime matyt pabego issigandes, dabar ieskos tokios kuri negali gimdyti

Ką nežinote

Ką nežinote portretas
Makųnas ir yra tėvuks...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių