Vandens sporto centras Nemuno saloje ieško darbuotojų

  • Teksto dydis:

Nemuno saloje jau rugsėjį veiklą pradėsiantis naujutėlaitis daugiafunkcis vandens sporto centras intensyvina darbuotojų paiešką. Viešą nuomos konkursą laimėjusi ir nuo šiol kartu su „Žalgirio“ arena bei Kauno ledo rūmais šį vandens sporto centrą valdysianti bendrovė „Kauno arena“ jau pradėjo darbuotojų atranką ir siekia suburti maksimaliai kompetentingą personalą.

Viena iš svarbiausių pozicijų jau užimta – daugiafunkcio vandens sporto centro direktoriaus pareigas nuo liepos 1 dienos pradės eiti šiuo metu darbus Lietuvos plaukimo federacijoje (LPF) baigiantis Emilis Vaitkaitis.

Buvęs plaukikas kurį laiką ėjo LPF generalinio sekretoriaus ir prezidento pareigas, o prieš dvejus metus kandidatavo į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidento postą.

„Plaukime esu nuo 5 metų, Kaune esu gimęs, augęs, čia turiu šeimą ir vaikus. Džiaugiamės, kad Kaune iškilo olimpinio dydžio baseinas. Į rinką ateiname su plačiu spektru paslaugų. Sieksime viršyti kiekvieno lankytojo lūkesčius, suteikti nepamirštamus įspūdžius ir geras emocijas. Norime tapti ne tik kokybiškos ir sąžiningos paslaugos teikėjais, bet ir burti bei ugdyti bendruomenę, auginti vertę visai „Žalgirio“ organizacijai, rasti sinergijos galimybių. Laimi komanda su geriausiais žaidėjais, todėl labai svarbu, kad geriausi žaidėjai žaistų mūsų komandoje, tad raginu savo kandidatūras siūlyti nurodytais kontaktais“, – sakė naujo vandens sporto centro vadovas E. Vaitkaitis.

Duris atversiantis vandens sporto centras Nemuno saloje dirbs visą savaitę, nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro, todėl darbuotojai dirbs pamainomis.

Šiuo metu yra ieškomi šių pareigybių darbuotojai: registratorės (-iai), baseino prižiūrėtojai (-os), plaukimo treneriai (-ės), vandens treniruočių specialistai (-ės), pirčių specialistai (-ės), kavinės aptarnaujantis personalas (kasininkai (-ės), padėjėjai (-os), virėjai (-os), barmenai (-ės) bei inžinieriai (-ės).

Naujiems darbuotojams bus suteiktos sąlygos žinių tobulinimui, jų taip pat lauks vidiniai ir išoriniai mokymai bei galimybė visapusiškai įsitraukti į sporto profesionalų, laisvalaikio bei pramogų sektorių veiklas.

Lyderyste, profesionalumu ir komandiškumu grindžiamas darbas leis kurti bei tobulėti, užtikrins dinamiškumą bei skatins susidurti su naujais iššūkiais.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Nemuno saloje išdygusio vieno aukšto su antresole A+ energinės klasės pastato bendrasis plotas siekia 18,4 tūkst. kvadratinių metrų. Daugiafunkciame vandens sporto centre įrengtas 50 metrų ilgio baseinas su dešimčia plaukimo takų, atitiksiantis Tarptautinės plaukimo federacijos FINA reikalavimus. Čia pat – mažesnis 80 cm gylio dviejų takų baseinas vaikų plaukimo pamokoms.

Po vienu stogu tilpo ir 6 tūkst. kv. metrų ploto SPA zona – vienuolikos pirčių kompleksas su trimis skirtingais temperatūros režimais. Greta – pramoginis baseinas vaikams bei suaugusiems, kelios masažinės, sukūrinės vonios, relaksaciniai kambariai ir patalpos kavinei. Poilsinėje erdvėje komfortiškai tilps apie 700 lankytojų vienu metu.

Ieškantys darbo pozicijos savo gyvenimo aprašymą su prierašu, kurioje pareigybėje jaučiatės geriausiai, galite siųsti el. paštu karjera@zalgirioarena.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ukrainiečius priimkit,tik ukrainiečius,sako jie gerai dirba tik nesuprantu kodėl uz mus blogiau gyvena,turbūt rusai neleidzia

Anonimas

Anonimas portretas
minimukas?

Jei būtų numatyti normalūs atlygiai , tai ten jau

Jei būtų numatyti normalūs atlygiai , tai ten jau portretas
Būtų sutupdyti giminės , pažystami ir artimieji.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių