Ypatinga gimtadienio šventė „Megoje“: pramogavo vaikai, o dovanų gavo tėvai

  • Teksto dydis:

„Taip jau nutiko, kad gimtadienį šventė vaikas, o dovanų gavome mes“, – juokėsi 40 m. kaunietis Andrius. Švęsdamas penktąjį vaiko gimtadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, jis sužinojo apie čia vykstantį žaidimą „Laimėk iPhone 13 kasdien“, užpildė anketą ir jau kitą dieną sulaukė žinios, kad tapo vienu iš šio žaidimo laimėtojų. Pasak Andriaus, žinia apie laimėjimą buvo netikėta, tačiau pasiekė jį pačiu laiku.

„Iš pradžių net nepatikėjau, o dabar labai džiaugiuosi. Jau kuris laikas su žmona kalbėjome, kad naujo telefono reikia ir man, ir jai. Planavome juos keisti, todėl dabar juokiamės, kad „Mega“ mus aplenkė ir vieno telefono klausimą už mus jau išsprendė. Kadangi telefono reikia ir žmonai, šįryt dar kartą apsipirkome „Megoje“ ir vėl užpildėme anketą. Ką gali žinoti, gal laimėsime dar kartą“, – juokavo Andrius.

Andriaus laimėtas telefonas yra vienas iš keturiasdešimties „Apple iPhone 13“, kuriuos prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ dovanoja savo lankytojams.

„Rudenį vėstant orams ir trumpėjant šviesiam paros metui vis daugiau mūsų lankytojų į prekybos centrą užsuka sportuoti, pramogauti ar atrasti naujų skonių – smagiai praleisti savo laisvalaikį. Dauguma jų nepraleidžia progos įsigyti ir pirkinių iš naujausių rudens kolekcijų. Šį rudenį nusprendėme savo lankytojams suteikti dar vieną priežastį, kodėl savo pirkinius ar pramogas verta planuoti pas mus, – iki spalio 23 d. čia vyksta žaidimas „Laimėk iPhone 13 kasdien“, kurio prizų fondą sudaro net 40 „Apple iPhone 13“ mobiliųjų telefonų, galinčių tapti ne tik neatskiriama stiliaus detale, bet ir puikiu pagalbininku įsimintinoms rudens akimirkoms fiksuoti“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Laimis Binderis/E. Gendrėnaitės nuotr.

Pasak L. Binderio, žaidimo dalyviais tampa prekybos centro lankytojai, už 50 Eur ar didesnę sumą apsipirkę „Megoje“ įsikūrusiose parduotuvėse, restoranuose, paslaugų ar pramogų vietose, užpildę anketą ir įmetę ją į žaidimo urną.

54 m. kaunietė Gytė pasakojo, kad „iPhone 13“ jai atnešė 100 Eur sumą šiek tiek viršijęs pirkinys.

„Pamačiusi, kad parduotuvėse jau parduodami šiltesni drabužiai, suskubau jų įsigyti – pirkau kaip dovaną sau. Niekada nieko nelaimiu, todėl ir šįkart nesitikėjau. Sulaukusi skambučio, kad esu telefono laimėtoja, šaukiau iš džiaugsmo – galų gale ir man pavyko. Vis dėlto labiausiai naujuoju telefonu džiaugiasi vyras – „iPhone 13“ padovanojau būtent jam kaip penkiasdešimt penktojo jubiliejaus dovaną. Taigi apdovanoti esame abu – aš drabužiais, o jis – telefonu“, – juokėsi Gytė.

Laimėtą telefoną kaip dovaną savo draugei įteikė ir 31 m. Justinas. Anketą dalyvauti žaidime jis užpildė pardavėjai pasiūlius. Sulaukęs skambučio, pranešančio, kad tapo vienu iš žaidimo „Laimėk iPhone 13 kasdien“ laimėtoju, Justinas sakė galvojęs, kad toks skambutis – tik juokas. Telefoną jis laimėjo „Megoje“ lankęsis su drauge ir pirkęs sportinę aprangą.

42 m. Augustas žaidimo anketą taip pat užpildė pasiūlius pardavėjai.

„Ruošiausi lietingai kelionei, taigi specialiai jai pirkau drabužių impregnatorių ir termo marškinėlius. Pardavėja pasitaikė maloni, todėl net ir anketą užpildžiau, o sulaukęs skambučio, kad laimėjau telefoną, iškart patikėjau: žinot, esu naivus žmogus“, – juokavo Augustas.

„iPhone 13“ jis taip pat teigia laimėjęs pačiu laiku – iki tol naudojo senesnio modelio „iPhone“ telefoną, tačiau jau kuris laikas planavo jį keisti naujesniu.

Laimėtas telefonas itin pradžiugino ir 35 m. Mildą. Atvėsus orams, ji į „Megą“ užsuko rudeninės suknelės ir batų. Paklausta, kaip dažnai dalyvauja žaidimuose, Milda prisipažino tai daranti retai, tačiau prieš kurį laiką „Megoje“ jai jau yra pavykę laimėti apsilankymą „Harmony Park“ vandens ir pirčių erdvėje. Šįkart anketą į žaidimo dėžę įmetė ir laimėjimu labai tikėjo aštuonmetis Mildos sūnus.

E. Gendrėnaitės nuotr.

„Žaidimo anketą užpildėme penktadienį ir nuo užpildymo dienos sūnus kasdien teiravosi, ar jau skambino iš „Megos“, ar jau laimėjome. Mūsų nuostabai nebuvo ribų, kai pirmadienį iš tiesų sulaukėme skambučio iš „Megos“. Kad laimėjau, patikėjau tik tuomet, kai telefonas atsidūrė mano rankose. Šiuo laimėjimu džiaugiamės abu: aš, nes senesnio modelio telefoną galėsiu pakeisti nauju, ir sūnus, kuris savo jau stringantį „Ihone 8“ pakeis metų senumo mano telefonu. Tiesa, sūnus vis dar bando įrodyti, kad laimėtas naujasis telefonas turėtų priklausyti jam, nes būtent jis įmetė anketą į žaidimo dėžę“, – įspūdžiais dalijosi Milda.

Žaidimas „Laimėk iPhone 13 kasdien“ vyksta iki spalio 23 d. Primename, kad jame dalyvauti gali visi, apsipirkę prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ už 50 Eur ar didesnę sumą, – tereikia užpildyti kasoje gautą anketą ir įmesti ją į žaidimo urną centrinėje aikštėje, šalia akvariumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių