Apie girtą sunkvežimio vairuotoją pareigūnams pranešė pilietiški gyventojai

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune pareigūnams įkliuvo visiškai girtas po miestą važinėjęs sunkvežimio vairuotojas. Nuo jo neatsiliko ir Kaišiadorių rajono gyventojas, į alkoholio matuoklį įpūtęs beveik 3 promiles. Abiems pažeidėjams gresia baudžiamoji atsakomybė.

Kauno policija praneša, kad vakar apie 17.30 val. gavus pranešimą apie galimai neblaivų vairuotoją, Kaune, Raudondvario pl., buvo sustabdytas vyro (gim. 1989 m.) vairuotas sunkvežimis „Volvo“. Vairuotojui nustatytas 2,34 prom. girtumas.

Dar vienas girtas vairuotojas pareigūnams įkliuvo naktį, apie 00.20 val., Kaišiadorių r., A1 kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda 65 km. Patikrinimui sustabdytas vyras (gim. 1996 m.) vairavo automobilį „VW Passat“, jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,99 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaustukas

Klaustukas portretas
Vargu ar padetu,smegenu jeigu nera.

Mažos baudos už tai , geria

Mažos baudos už tai , geria portretas
Bauda turi siekt nuo1500 eurų iki 3000 eurų, su mašinos konfiskavimu, ir teisių atėmimu nuo 2 iki 5 metų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių