Dviejų automobilių avarija visiškai paralyžiavo eismą, nusidriekė troleibusų eilė

  • Teksto dydis:

Penktadienį po pietų dėl dviejų lengvųjų automobilių avarijos P. Lukšio gatvėje sustojo troleibusų eismas. 

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt sakė, kad pranešimas apie avariją P. Lukšio g., ties 27 namu, gautas 13.32 val.. Šioje vietoje susidūrė „Mercedes-Benz“ ir „Opel“ automobiliai. 

Dėl įvykio į pareigūnus kreipėsi „Mercedes-Benz“ vairuotojas.

Pareigūnų pagalbos prireikė, nes vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Pranešama, kad spūstyse stovi 9, 11, 12, 13, 14-ųjų maršrutų troleibusai. Eismas sutrikęs ir miesto centro, ir Petrašiūnų kryptimis.

Deimanto Remenčiaus vaizdo įrašas


"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" vaizdo įrašas

 

 

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.


Šiame straipsnyje: avarijanesutaria dėl kaltėsspūstyssustojo troleibusų eismasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Kaunodiena tai myža rašyti kai jiems nusiunti naujienas, kurios liečia krysą merą, jo sunšudžius ir tarybą

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Jau nebe įsigys, gal po 15 metų kai atnaujins troleibusų tiklą, eilinę aferą prisidengiant melu ir troleibusais, keista kad baudžiamos bylos nekeliamos. O ką jau kalbėti apie mokslo salą kur taip pat prisidengiant melu, už krovė miestiečiams išlaikymą, šiai dienai dar jūs to nesuprantat nes buki. ,. Tyčiojasi krysa meras su Kauno autobusų net generaliniu direktoriu ir su sunšudžiais ir taryba, pašiko Kaunui kaip reikiant. O dabar pasityčiojimui elektrinį autobusą youtong u12, po Kauną leidinėja kauniečius paerzinti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada Kaunas isigys viesojo transporto priemones, sugebancias apvaziuoti kliuti, o ne sustojancias vos tik lapas ant kelio nukrito. Lyg ir su ratais, net valst. automobilio numeri turi tie daiktai, taciau vaziuoja kaip arklio traukiamas tramvajus. I troleibusa imontuoti baterija, leisiancia jam pavaziuoti savarankiskai kad ir 1km tai turbut taip sudetinga, kaip kad paleisti palydova i kosTmosa. Troleibusai tokia pat atgyvena XXIa kaip ir arklio traukiama karieta - nerangus, labai priklausomas nuo tinklo gedimu, kontaktinis tinklas gadina vaizda.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių