Būna ir taip: kaunietės sapną nutraukė nesusapnuoti pareigūnai

  • Teksto dydis:

Vieno V.Krėvės prospekto daugiabučio gyventojai šią savaitę prisisapnavo neeilinis sapnas, kuris iš tikrųjų buvo realybė. O kaltinti dėl to ji gali tik moterį, sukėlusią tą naktį ant kojų Kauno specialiąsias tarnybas.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse, rugpjūčio 9-ąją apie 1.30 val. sulaukta dar vieno pagalbos prašymo iš Kauno policijos padėti patekti į vieną butą. Šį kartą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja prašė, kad ugniagesiai gelbėtojai atvyktų į vieną V.Krėvės prospekto daugiabutį.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad tąnakt – keliolika minučių po pirmos į Bendrąjį pagalbos centrą kreipėsi moteris, teigianti, kad niekaip negali patekti į šį butą. Ir baiminasi, kad jame turinčiai būti merginai kažkas atsitiko.

Ugniagesiai gelbėtojai iki praviro šio buto trečiajame aukšte lango pasikėlė autokopėčiomis. Ir, kaip teigiama jų suvestinėse, patekę per šį langą vidun, atrakino buto duris ir įleido į jį policiją. Viskas užtruko apie dešimt minučių.

Anot policijos atstovės, jos kolegos šiame bute rado minėtą 22-ejų metų moterį, kuri tiesiog kietai miegojo.

„Taigi nėra jokio kriminalo!“ – reziumavo policijos atstovė. Tačiau, ar jūs norėtumėte pabusti tokiomis aplinkybėmis? Ir, ką šiuo atveju dėl to kaltinti?

Kita vertus, ugniagesių gelbėtojų suvestinėse yra buvę ir tokių atvejų, kai, policijos prašymu, buvo išlaužtos buto, kuriame kažko ieškota, durys. Ir tik tada paaiškėjo, kad jame žmonių nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yja

yja portretas
tą "gelbėtoją" reikėtų apdovanot solidžia sumele

...,

..., portretas
O tą bobą skandalistę nors nubaudė?Svetimus pinigus švaistyti mėgėją,tokios ir naujas liepaites laužo ,kad tik savo vatinę teisybę įrodyti,net čia kliedalus rašinėja.Sovietinės padugnės skundė visą gyvenimą ir sustoti negali.

Treniruotė \\\\\.../////

Treniruotė  \\\\\...///// portretas
kaip nepaklusnius fašistiniam-KGB'tiniam režimui semti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių