Chuliganizmas lėktuvuose nesibaigia: teko tramdyti girtą lietuvį – rūkė tualete, triukšmavo

  • Teksto dydis:

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Airijos atskridusį ir chuliganiškai besielgusį lietuvį, trečiadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

VSAT teigimu, antradienį Kauno oro uoste dirbantys pareigūnai iš antžeminio aptarnavimo tarnybų gavo pranešimą, kad reisu iš Dublino atskrendančiame lėktuve yra įgulos reikalavimų nepaisantis ir orlaivyje chuliganiškai besielgiantis vyras.

Anot pareigūnų, Airijoje gyvenantis 51-erių vyras buvo neblaivus (2,06 prom.), rūkė lėktuvo tualete, triukšmavo, elgėsi neadekvačiai ir kėlė pavojų skrydžio bei keleivių saugumui.

Lėktuvui nusileidus pasieniečiai vyrą sulaikė, atvesdino į oro uosto pasienio kontrolės punkto tarnybines patalpas ir perdavė policininkams.

Pasak VSAT, pastaruoju metu padažnėjo atvejų kai pareigūnams tenka spręsti įvairius neblaivių ar chuliganiškai besielgiančių asmenų sukeltus incidentus.

Pirmadienį fiksuoti trys tokie atvejai. Tądien prie keleivių įlaipinimo vartų į Londoną susiruošusi skristi 45-erių Jungtinėje Karalystėje gyvenanti lietuvė elgėsi neadekvačiai ir beveik nesiorientavo aplinkoje.

Į pasieniečių patalpas pristatytai moteriai buvo nustatytas 3,12 prom. girtumas.

Tuo tarpu į Liverpulį ketinęs skristi vyras elgėsi agresyviai ir plūdo aplinkinius necenzūriniais žodžiais. Pasieniečiai šį 42-ejų Jungtinėje Karalystėje gyvenantį lietuvį sulaikė.

Tą pačią dieną VSAT pareigūnai gavo informacijos apie konfliktinę situaciją ir dvi netinkamai besielgusias keleives dar nepakilusiame lėktuve.

Jame konfliktą sukėlė 30-ies ir 33-ejų Marijampolės rajono gyventojos, atsisakiusios paklusti įgulos reikalavimams ir pažeidinėjusios saugaus skrydžio taisykles. Keleivės buvo išlaipintos iš orlaivio, pristatytos į VSAT patalpas, o vėliau perduotos policijos pareigūnams.

Rugsėjo gale Kauno oro uoste pasieniečiai du kartus sulaikė vyrą, iš tuo metu neveikusio baro keleivių terminale pavogusį alkoholio ir užkandžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Spėjame su Romka ir Vycka , kad čia yra šeimų maršų aktyvistas ????????O gal Darba parcyjas ? Vyktara užburto vandens išgėręs ?

intelektualai ir d*bilai

intelektualai ir d*bilai portretas
Intelekto mokomės iš Europos, o melo šantažo, šmeižto, apgavysčių, žiaurumo iš imperijos (iš carinės, iš sovietų, iš dabartinio cariuko).

Demokratijoje

Demokratijoje portretas
rūkoma, keikiamasi, triukšmaujama, mušamasi. Bet ar demokratiškam žmogui tas būdinga? Jei jau demokratija - viskas galima? Jei nori keiktis, rėkauti - eik į Labanoro girią, ardykis kiek nori. .Keikis savoj virtuvėje (jei nėra tavo vaikų). Bet viešoje vietoje - nevalia. Na, jei turi pinigų, gali pabandyti.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių