Fotomodelio išgarsinto Kauno bendrabučio prieigose – naujas mįslingas incidentas

  • Teksto dydis:

Vakar į Partizanų gatvės 5-ąjį numerį turintį bendrabutį, kuriame ne per seniausiai peiliu švaistėsi smurtauti linkusi 18-metė fotomodelis, vėl skubėjo Kauno specialiųjų tarnybų atstovai. Tai, kas įvyko šį kartą, paliko nemažai klausimų. Vienas iš jų – ar minėtas fotomodelio išpuolis, po kurio skubios medikų pagalbos prireikė dviem jos pažįstamiems, o dėl vieno iš jų gyvybės net teko kovoti Klinikų medikams, pernelyg neįbaugino vietinių gyventojų?

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse pranešama, kad 22.28 val. gautas pranešimas apie išdaužtą minėto bendrabučio kieme stovinčio automobilio „Audi 200“ langą ir per jį vidun įmestą degantį daiktą.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, apie tai Bendrajam pagalbos centrui pranešė šį išpuolį pamatęs vyras. Jis baiminosi, kad ugnis gali persimesti ir į šalia „Audi“ stovinčius kitus automobilius.

Panašiai atrodė ir jo kaimynams, vienas iš kurių atbėgo į įvykio vietą su kibiru vandens. Ir, anot skambinusiojo telefonu 112, beįsiplieskiantį gaisrą užgesino.

Tačiau Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse teigiama, kad atvykus į įvykio vietą jokių degimo požymių nebuvo. Bet apie šį įvykį informuotas gaisrus tiriantis pareigūnas.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, užsibuvęs įvykio vietoje gerą valandą, šis Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistas taip pat konstatavo, kad jokio degaus skysčio kvapo atakuotoje „Audi“ neužfiksuota. Vandeniu sulietame jos viduje aptikta tik pusplytė.

Anot Kauno policijos atstovės, kol kas nepradėjo jokio ikiteisminio tyrimo dėl šio įvykio ir jos kolegos. Tačiau vyksta jo aplinkybių patikslinimas, po ko ir paaiškės, ar bus ieškomas, kaip portalui kauno.diena.lt teigė minėto bendrabučio gyventojai, šį mįslingą išpuolį surengęs ir skubiai pasišalinęs vyresnio amžiaus vyras su kuprine.

Nejaunas, anot vietinių gyventojų, ir šio „Audi“, kuriuo pastaruoju metu niekas nevažinėjo, jis tik užėmė vietą kieme, savininkas. Šis teigė, kad nieko dėl šio išpuolio neįtaria. Ir dar nežino, ar turės dėl jo pretenzijų.

Tačiau, kas gali garantuoti, kad tai, kas įvyko vėlų ketvirtadienio vakarą šio bendrabučio kieme, nebuvo kur kas sunkesnio planuojamo nusikaltimo repeticija?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Kaune tipo tvarka ar ne???

aš jau rašiau

aš jau rašiau portretas
šitą baraką Partizanų 5, reikia aplenkt bent 200m spinuliu, tai zekų, recidyvų, narkomanų, prosčių irštva, iš kalėjimo išleistų kalinių buvimo vieta.

Siaip tai

Siaip tai portretas
Ten buvo pokemonas ir toks kaip pasakius nelabai koks.koks dar fotomodelis
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių