Kėdainių rajone susidūrė trys automobiliai: žuvo moteris

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą kelyje Jonava-Kėdainiai susidūrus trims automobiliams, žuvo moteris, sužalotas vairuotojas.

Penktadienį policija pranešė, jog nelaimė įvyko Jonavos rajone, tačiau šeštadienį išplatintame Policijos departamento pranešimo nurodoma, kad ji nutiko apie 19 val. 30 min. Kėdainių rajone, ties Ragožių kaimu.

Mikroautobusas „Ford Transit“, vairuojamas 1989 metais gimusio vyro, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį bei pristabdžiusį automobilį „Renault Laguna“, jį vairavo 1970 metais gimęs vyras.

Po susidūrimo automobilis „Ford“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, o automobilis „Renault“, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą, susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „VW Touran“, vairuojamu 1989 metas gimusiu vyro.

Per eismo įvykį žuvo 1969 metais gimusi „Renault“ keleivė, jo vairuotojas dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į Kauno ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Jonavos rajonežuvo keleivėsusidūrė trys automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kedainiu greitoji greiciau atvaziavo 35 km negu jonava 3km

Kitaip tariant

Kitaip tariant portretas
Is paskos vaziaves taranavo priekyje vaziavusius, ir juos nustumes i priesinga kelio puse po atvaziuojancia masina, prazude.

Anonimas

Anonimas portretas
visad baisu ,kai koks debilas pavojingas aplinkiniamspusprotis autostradoj prisiklijuoja0.5-1.0 metrovažiuojant130,supranti kad tai debilas pavojingas aplinkiniams,bet nieko nepadarysi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių