Juodasis šeštadienis: traumų slidžiose Kauno gatvėse skaičius muša rekordus

  • Teksto dydis:

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai šiandien vos spėja suktis. „Be proto daug darbo, - teigė jie portalui kauno.diena.lt apie 15 val. - Kai pradėjome nuo aštuonių ryto registruoti pranešimus apie pargriuvusius žmones, tai registruojame iki šiol.“

Anot greitosios medikų, slidžios gatvės tapo spąstais visame mieste. Tačiau daugiausia pranešimų apie paslydusius praeivius, kuriems reikia pagalbos, sulaukta iš V.Krėvės prospekto.

Šį vis ilgėjantį sąrašą apie 8 val. ryto pradėjo pagalbos šauksmas iš Žemaičių plento: „Griuvo – sutrenkė galvą!“

O po to jau pasipylė lyg iš gausybės rago ir kuo toliau, tuo labiau: „Paslydau Zanavykų gatvėje! Krito Žemutinių Kaniūkų gatvėje – išniro petys! Paslydo Kuršių gatvėje – išsisuko koją! Paslydo Jonavos gatvėje – greičiausiai lūžo ranka! Paslydo V.Krėvės prospekte ir patyrė kojos traumą! Paslydo Šakių gatvėje – išniro ranka! Nukrito Lietuvių gatvėje! Nukrito nuo laiptų Dujotiekio gatvėje!“ ir t. t.

Registruodami pranešimus apie nesibaigiančias nelaimes, greitosios medikai jau pametė jų skaičių.

Tradiciškai daugiausia tarp nukentėjusiųjų – vyresnio ar priešpensinio amžiaus žmonių, kurie turi kažkokių neatidėliotinų reikalų net tokiomis ekstremaliomis oro sąlygomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

citrina

citrina portretas
kada ligoniu kasa pareikalaus pinigu is tos vietos kur zmogus susizalojo uz gydyma ar to saligatvio kam priklauso valyti baigsis visi nebarstymai

Zita

Zita portretas
Tokiu atvejju mieli Kaunieciai imkite slazdeles ir pirmyn .Kas gali tegul namuose pasilieka .O tie kurie gatves turi barstyti jie matomai patys pirmieji patyre traumas .

stebina IDIOTIŠKI komentarai

stebina IDIOTIŠKI komentarai portretas
kurie rėkia dėl to,jog žmogus savaitgalį išėjo pasivaikščioti,į parduotuvę ar kitur , kai visos gatvės ir šaligatviai pasidengė ledu,tad reikėjo sėdėt namie. O dabar įsivaizduokit kas dėtusi jei tai būtų ne savaitgalis,o darbo diena. Tai va,mokesčių mokėtojai yra teisūs,nes jie moka mokesčius,todėl keliai ir šaligatviai turi būt nubarstyti druskingu smėliu nežiūrint į tai , jog tai ne darbo diena.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių