Kaune girta moteris sumušė dar girtesnį vyrą

  • Teksto dydis:

Šeštadienį per išgertuves Kaune moteris į darbą paleido kumščius.

Kaip pranešė Kauno policija, spalio 12 d. apie 21 val. Kaune, A. ir J. Gravrogkų g., neblaivi (1,74 prom.) moteris (gim. 1967 m.) smurtavo prieš neblaivų (2,04 prom.) vyrą (gim. 1960 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arttr

arttr portretas
Na dabar moterų eilė. Metų metais vyrai mušė moteris ir buvo laimingi. Niekas jų už tai neteisė, tiesiog jie savivaliavo kiek norėjom, o valdžia abejingai į tai žiūrėjo. Na bet žiaurumas pagimdė abejingų ir žiaurių moterų kartą. Dabar moterys vyrų nebenori ir nebemyli jų. O jei ir gyvena kai nori pasigimdyt vaiką, tai duoda jam į kaulus, kai tik jis užsimoja. Vyrai per amžius buvo gyvuliai, bet moterys juos mylėjo ir tikėjosi, kad jie ateis į protą. Bet kaip gyvulys gali ateiti į protą? Vyrai tik spermos fabrikai. Pasinaudojai kiek reikia ir palikai. O jei gyveni, tai neapsileisk. Parėjo girtas- į dantis. Koliojasi- į dantis. Ir neleiskit girtam prie jūsų lysti. Neklauso- į dantis.

xzvb

xzvb portretas
Man patinka, kai girtos bobos duoda girtiems vyrams į plunksnas. cha cha Kiek gi gali vyrai muštis? Reikia stabdyt jų chamizmą, o stabyt nėra kam. Taigi moteriškės pačios imasi veiksmo. Ir abejoju, kad 57 metų moteriškė šiaip jau nuo lubų aptalžė diedą. Matyt jis visada mušdavosi , o dabar ji nelaukė kol jis jai vožtelės, o vožė pirma. Šaunuolė. Dešimt balų. Jeigu jis mušeika. Bet manau, kad tikrai taip.

Tikrai

 Tikrai portretas
Abu vienas kito verti, du alkoholikai...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių